Iyiyim fistigim ama griple bogusuyorum biraz boyle her tarafim dokunsan 58 model araba gibi dokulecek neredeyse 🙁
sende ne var ne yok tatlim? bekleme nasil gidiyor ;-)
Amin... Bu yolda yürüyen kimsenin elini Rabbim boş bırakmasın. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç...
Adet tarihim 10-11 Mart
😛iha:allah ıyılıgını versın emıııı:laugh:
selam kızlar günaydın
yazgülü geçmiş olsun ben gripliyken konuşmuştuk benden mi geçti güzelim acaba🙂 kendine dikkat et canım
aman bacım dıkat et kendıne ıyıyım bende canım ya calısıyoruz ıste hergun aynı gecıyo vallagunaydin tatlim cadim sagol fistigim.. dikkat etmedim galiba biraz yalanci bahara aldandim 🙁🙁 kar yagmur o kadar bikmisimki biraz gunesi gorunce ceketleri cikartip attim sonuc ortada malesef :-S
Sen nasilsin?
hosgeldın şehnazcım nasılsın?selam kızlar günaydın
yazgülü geçmiş olsun ben gripliyken konuşmuştuk benden mi geçti güzelim acaba🙂 kendine dikkat et canım
Amin guzelim amin sende aramiza hosgelsin.. evet oyle malesef
selam dilaracım..🙂)))
selam fistik...
iyiyim canım..ne olsun işteyim..bu ay şeker yüklemesi yapılacaktı aynı zamanda aşılama yapılacaktı..hepsi kaldı..bir daha ki ay yapılacak galiba..onların randevularıyla uğraştım dün hep..yarın da psikolog randevum var..valla bu şehir hayatı insanı yıpratıyo her bakımdan..kendi doğamızın dışına çıkıyoruz ondan sonra da bütün sistemden ses geliyo..bu arada bugün benim doğumgünüm..artık iyice kazık formuna girmiş bulunuyorum😛iha:hosgeldın şehnazcım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?