Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

DESENcim havalar düzeldi işte gel artık🙂 evet ya çok ıslanmıştın..canım benim nasıl kaptıydım seni sokağın kenarından sarı micramla🙂

tatlım benim olur merak etme..burası uğurlu geliyo zaten en geç 1-1.5 senede olur.. merak etme..burada sohbet etmek yeterli🙂 istemesen de olur🙂

DESENcim havalar düzeldi işte gel artık🙂 evet ya çok ıslanmıştın..canım benim nasıl kaptıydım seni sokağın kenarından sarı micramla🙂

cumartesi geçtik sizin tükkanın önünden , taksiyle ,oğluş da yanımdaydı ve yine yağmur yağıyordu üstelik çook yorgunduk ama söz yakın zamanda geleceğim tatlişkom.

Az biraz oyle oldu galiba kiz 🙂 neyse seninki gectiyse onemli degil 🙂 Biz cekeriz Desenimle artik ne kadar dusunceliyiz demi
çok aşırı düşüncelisinz valla..ya ben de hem çalışıp hem griple mücadele ediyodum..ayyy ne fenaydı yaaa..bi de uzun sürdü..ben kilo verdim diye mi nedir bağoşıklığım mı düştü bilemedim çok uzun sürdü bu sefer bu arada kızlar 17 kilo oldu toplam duyurulurrr heheheheh

SÜPERSİİİİİNNNNN....17 KİLO HARİKA BİŞEY YAAA BEN DAHA 4 KİLODAYIM
🙁 4 HAFTADA 4 KİLO

cumartesi sakın gelmeeeeeeeeeeeee..biliyosun..bu cumartesi korkunçtu burası..samatya ssk gibiydi🙂

Yok yook , gördüm zaten içersi full doluydu ...

Anliyorum canim zor olsa gerek aileden sevdiklerinden ayri olmak.. peki gecici mi yoksa hep mi boyle olacak?

canim insallah en kisa zamanda sende kavusursun melegine..

evet şehnaz haklısın böyle bir ortama ihtiyacım vardı HAMİLELİK BAHANE SOHBET ŞAHANE:laugh:
ya işte birbirizi takip ediyoruz sevincimizle sevinip üzüntülerimiz de dağıtmaya çalışıyoruz..herkes bildiği kadar dilinin döndüğü kadar birbirine yardım etmeye çalışıyo..gerçekten güzel bir birlikteliğimiz var..