Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

SÜPERSİİİİİNNNNN....17 KİLO HARİKA BİŞEY YAAA BEN DAHA 4 KİLODAYIM
🙁 4 HAFTADA 4 KİLO

Yok yook , gördüm zaten içersi full doluydu ...
e 4 haftada 4 kilo gayet iyi desenimmm helal olsun sana..ben 2009 mayıs ortası başladım yavrukuşum spora falan..seneyi devriyesi olacak nerdeyse🙂

DESENsi canlı..
beni de yaz bakam bu aydan itibaren listeye ben bilmiyorum nasıl ekleniyo sen benim kardeşim sayılırsın..sen ekle beni bakiiim uğurlu ellerinle🙂 24 mart olaraktan

ya işte birbirizi takip ediyoruz sevincimizle sevinip üzüntülerimiz de dağıtmaya çalışıyoruz..herkes bildiği kadar dilinin döndüğü kadar birbirine yardım etmeye çalışıyo..gerçekten güzel bir birlikteliğimiz var..

zaten o yüzden bağımlısı oldum forumun sohbetler gayet samimi ve seviyeli Burada sanki herkez candostuna yardım edermişcesine yardımcı olmaya çalışıyor çok çok güzel birsey bu

tamam tatlım bir gelşme olursa yazarım kaçak göçek 🙂

gelcem ya ama havalar düzelince bir daha o kadar ıslanmak istemiyommm 🙁 gördüğüm ilk sarı micraya biniyorum sonraaa 😛iha:

yaa ikimizi de yiiii

Ye bacim ye yaramasin ama 🙂 o kadar ugrasiyorsun kilo vermek icin Desenimle beni yersen artik biraz zor kilo verirsin

seni de ayrıca yerim..bayılırım tatlı kızlara heheheheh

Ay simarrrrdim 🙂

DESENcim havalar düzeldi işte gel artık🙂 evet ya çok ıslanmıştın..canım benim nasıl kaptıydım seni sokağın kenarından sarı micramla🙂

bende gelebilirmiyimmmmmm :hasta:

cumartesi geçtik sizin tükkanın önünden , taksiyle ,oğluş da yanımdaydı ve yine yağmur yağıyordu üstelik çook yorgunduk ama söz yakın zamanda geleceğim tatlişkom.

kiskaniyorum amaaaaa

çok aşırı düşüncelisinz valla..ya ben de hem çalışıp hem griple mücadele ediyodum..ayyy ne fenaydı yaaa..bi de uzun sürdü..ben kilo verdim diye mi nedir bağoşıklığım mı düştü bilemedim çok uzun sürdü bu sefer bu arada kızlar 17 kilo oldu toplam duyurulurrr heheheheh

ay inanirim simdi aynisi benim basimda var 🙂 Masallah masallah kiz ne guzel.. darisi bizim basimiza insallah..

evet şehnaz haklısın böyle bir ortama ihtiyacım vardı HAMİLELİK BAHANE SOHBET ŞAHANE:laugh:

sohbet sahanedir burda tatlim 🙂 hamile olsakta fena olmazdi hani 🙂

SÜPERSİİİİİNNNNN....17 KİLO HARİKA BİŞEY YAAA BEN DAHA 4 KİLODAYIM
🙁 4 HAFTADA 4 KİLO

Yok yook , gördüm zaten içersi full doluydu ...

Kiz sen nasil verdin kilo? banada yazsana neler yaptigini? ozel mesaj olarakta yazabilirsin canim.. ben hic veremiyorum galiba 🙁🙁

Geri