Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

DESENsi canlı..
beni de yaz bakam bu aydan itibaren listeye ben bilmiyorum nasıl ekleniyo sen benim kardeşim sayılırsın..sen ekle beni bakiiim uğurlu ellerinle🙂 24 mart olaraktan

zaten o yüzden bağımlısı oldum forumun sohbetler gayet samimi ve seviyeli Burada sanki herkez candostuna yardım edermişcesine yardımcı olmaya çalışıyor çok çok güzel birsey bu

Ye bacim ye yaramasin ama 🙂 o kadar ugrasiyorsun kilo vermek icin Desenimle beni yersen artik biraz zor kilo verirsin

seni de ayrıca yerim..bayılırım tatlı kızlara heheheheh

Ay simarrrrdim 🙂

DESENcim havalar düzeldi işte gel artık🙂 evet ya çok ıslanmıştın..canım benim nasıl kaptıydım seni sokağın kenarından sarı micramla🙂

bende gelebilirmiyimmmmmm

cumartesi geçtik sizin tükkanın önünden , taksiyle ,oğluş da yanımdaydı ve yine yağmur yağıyordu üstelik çook yorgunduk ama söz yakın zamanda geleceğim tatlişkom.

kiskaniyorum amaaaaa

ay inanirim simdi aynisi benim basimda var 🙂 Masallah masallah kiz ne guzel.. darisi bizim basimiza insallah..

evet şehnaz haklısın böyle bir ortama ihtiyacım vardı HAMİLELİK BAHANE SOHBET ŞAHANE:laugh:

sohbet sahanedir burda tatlim 🙂 hamile olsakta fena olmazdi hani 🙂

SÜPERSİİİİİNNNNN....17 KİLO HARİKA BİŞEY YAAA BEN DAHA 4 KİLODAYIM
🙁 4 HAFTADA 4 KİLO

Yok yook , gördüm zaten içersi full doluydu ...

Kiz sen nasil verdin kilo? banada yazsana neler yaptigini? ozel mesaj olarakta yazabilirsin canim.. ben hic veremiyorum galiba 🙁🙁