DESENsi canlı..
beni de yaz bakam bu aydan itibaren listeye ben bilmiyorum nasıl ekleniyo sen benim kardeşim sayılırsın..sen ekle beni bakiiim uğurlu ellerinle🙂 24 mart olaraktan
ya işte birbirizi takip ediyoruz sevincimizle sevinip üzüntülerimiz de dağıtmaya çalışıyoruz..herkes bildiği kadar dilinin döndüğü kadar birbirine yardım etmeye çalışıyo..gerçekten güzel bir birlikteliğimiz var..
zaten o yüzden bağımlısı oldum forumun sohbetler gayet samimi ve seviyeli Burada sanki herkez candostuna yardım edermişcesine yardımcı olmaya çalışıyor çok çok güzel birsey bu
cumartesi geçtik sizin tükkanın önünden , taksiyle ,oğluş da yanımdaydı ve yine yağmur yağıyordu üstelik çook yorgunduk ama söz yakın zamanda geleceğim tatlişkom.
çok aşırı düşüncelisinz valla..ya ben de hem çalışıp hem griple mücadele ediyodum..ayyy ne fenaydı yaaa..bi de uzun sürdü..ben kilo verdim diye mi nedir bağoşıklığım mı düştü bilemedim çok uzun sürdü bu sefer bu arada kızlar 17 kilo oldu toplam duyurulurrr heheheheh
pazar günü test yaptım çıkmadı,1 dahada yapmadım.halada regl olmadım.inanın kiburaya girince test ne aklıma geliyor.1 sıkıntılarım var,onlarla meşgulüm.hayırlısı bakalım.