Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Coook güzeeelll. Ellerine saglik. Allah razi olsun..

Allah razı olsun bu paylaşım için.Rabbim hakikatleri anlamayı ve yaşamayı nasip etsin.

amin cnm inşallah Rabbim yolundan ve sevdiklerinden ayırmasın ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin katından

Amin insallah...

pazar günü test yaptım çıkmadı,1 dahada yapmadım.halada regl olmadım.inanın kiburaya girince test ne aklıma geliyor.1 sıkıntılarım var,onlarla meşgulüm.hayırlısı bakalım.

Canim insallah en kisa zamanda sıkıntılarından kurtulursun.. ben bugun sabah test yapacaksin diye hatirliyordum o yuzden sordum.. hakkinda hayirlisi olsun..

oyy oyyy ben 3-4 gun nasil yuruycem ki 🙂 bende bu yavaslik olduktan sonra biraz zor kilo veririm zaten herhalde 🙁

Eve mi spor aleti alsam diye dusunuyorum.. spor salonuna gitmek istemiyorum cunku.. evde olursa belki daha kolay yaparim :-S Kararsizim.. esime bi diyim ben bu konuyu

gerçekten çok güzelmiş Rabbim herkezin gönlündekini hayırlı eylesin Tüm kalplerdeki ve gözlerdeki perdeleri kalkanlardan eylesin(Amin)

IZGIL cim merhaba... hosgeldin aramiza...
Merhaba kizlarrrr...
Ranagül ya gercekten Kan testi yapppp... valla biz catliyoruz burda...
senin bu zamana kadar adet olmaman… birsey olabilirrr. belki idrarda cikmadiiii

Aysegül üde cok merak ettim yaaa...[/QUOTE]

merhaba dilaracığım

valla canim benim benim de zayiflamam lazim… benimde evde iki tane degisik spor aletim var ama… yapan yokkk… firsati olmuyor insanin yaaa. hem disarda calis hemde gel evde is yap yemek yap cocuklada ders derken aksam oluyor… azicik ta dinlenmek istiyorum… sonra zaten yaiyoruz yine. ertesi günü is varya….

merhaba dilaracığım[/QUOTE]

Herkese merhaba nasılsınız kızlar

selam fistiklaarrr... nasilsiniz bakem???