İyi bakıldığında, görmek için bakıldığında bazen bir insanın secdedeki hali bazen bir ceninin anne karnındaki haline benzer vav harfi Allah'ın Vahid ismini ve birliğini simgeler
pazar günü test yaptım çıkmadı,1 dahada yapmadım.halada regl olmadım.inanın kiburaya girince test ne aklıma geliyor.1 sıkıntılarım var,onlarla meşgulüm.hayırlısı bakalım.
Canim insallah en kisa zamanda sıkıntılarından kurtulursun.. ben bugun sabah test yapacaksin diye hatirliyordum o yuzden sordum.. hakkinda hayirlisi olsun..
YAZGÜLÜm tontişim
ben olayı yürüyüşle çözdüm valla..zaten çok yemezdim de..çok yiyenler için biraz yemekten de vazgeçmek gerekiyo..bi de bu polikistik over kilo vermeyi zorlaştırıyo..sadece yürüyüş kırıyo kısırdöngüyü tatlım..haftada 3 ya da 4 gün hareket edicen başka çaresi yok bacım
oyy oyyy ben 3-4 gun nasil yuruycem ki 🙂 bende bu yavaslik olduktan sonra biraz zor kilo veririm zaten herhalde 🙁
Eve mi spor aleti alsam diye dusunuyorum.. spor salonuna gitmek istemiyorum cunku.. evde olursa belki daha kolay yaparim :-S Kararsizim.. esime bi diyim ben bu konuyu
İyi bakıldığında, görmek için bakıldığında bazen bir insanın secdedeki hali bazen bir ceninin anne karnındaki haline benzer vav harfi Allah'ın Vahid ismini ve birliğini simgeler
IZGIL cim merhaba... hosgeldin aramiza...
Merhaba kizlarrrr...
Ranagül ya gercekten Kan testi yapppp... valla biz catliyoruz burda...
senin bu zamana kadar adet olmaman… birsey olabilirrr. belki idrarda cikmadiiii
oyy oyyy ben 3-4 gun nasil yuruycem ki 🙂 bende bu yavaslik olduktan sonra biraz zor kilo veririm zaten herhalde 🙁
Eve mi spor aleti alsam diye dusunuyorum.. spor salonuna gitmek istemiyorum cunku.. evde olursa belki daha kolay yaparim :-S Kararsizim.. esime bi diyim ben bu konuyu
valla canim benim benim de zayiflamam lazim… benimde evde iki tane degisik spor aletim var ama… yapan yokkk… firsati olmuyor insanin yaaa. hem disarda calis hemde gel evde is yap yemek yap cocuklada ders derken aksam oluyor… azicik ta dinlenmek istiyorum… sonra zaten yaiyoruz yine. ertesi günü is varya….
IZGIL cim merhaba... hosgeldin aramiza...
Merhaba kizlarrrr...
Ranagül ya gercekten Kan testi yapppp... valla biz catliyoruz burda...
senin bu zamana kadar adet olmaman… birsey olabilirrr. belki idrarda cikmadiiii