ranagül cüm selam... sen nasilsin? kiz sen hala adet olmadin. hala kan testi de yapmadin dimi???? allah allah nasil duruyorsunuz kiiiiizzz. ben olsam ortadan catlardim valla 😛iha: 😛iha: 😛iha:
hala adet olmadım ama çatlamak gibi de 1 niyetim yok canım.hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin.benim koca meraksız.diyeceksiniz kocayla ne alakası var çok alakası var.
idare ediyorum işte.inşallah sizler çok iyisinizdir.
hala adet olmadım ama çatlamak gibi de 1 niyetim yok canım.hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin.benim koca meraksız.diyeceksiniz kocayla ne alakası var çok alakası var.
var canim o meraksiz olunca sanada yansiyor… senin de hevesin kiriliyor… haklisin canim. iyide sizin varmiydi bir cocuk??? niye esin meraksiz??? ama bazilari da disariya yansitmiyor merakini haaa. yani bazi erkekler. kadinlar daha duygusal oldugu icin yanistirda… benim ki mesela cok istiyor amaa… distan hic belli etmiyor
var canim o meraksiz olunca sanada yansiyor… senin de hevesin kiriliyor… haklisin canim. iyide sizin varmiydi bir cocuk??? niye esin meraksiz??? ama bazilari da disariya yansitmiyor merakini haaa. yani bazi erkekler. kadinlar daha duygusal oldugu icin yanistirda… benim ki mesela cok istiyor amaa… distan hic belli etmiyor
çocuğumuz yok.bazı mevzular var ondan kızıyorum.çocuğu istiyor.istemeye gelince istiyor.ona 1 lafım yok.ama benimle beraber mücadele etmiyor.nedir ne değildir diye merak etmiyor.kızdığım nokta o.gerçi bu aralar farklı problemlerimiz var,onları düşünmekten teste neye fırsat kalmıyor.hayırlısı inşallah bu sıkıntılı günleri tez zamanda atlatırız.