Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

idere ediyorum işte.geçmiş olsun.öksürük ve gribe nane-limon çok iyi geliyor.gripte kolay kolay ilaç kullanmam ama en son çok ağır atlattım.TYOLHOT diye 1 ilaç kullandım.1 kaç güne bırkmıyor.terle attırıyor hastalığı.

Sagol canim.. aksam anneme soyleyimde bana nane limon yapsin biraz naz yapayim dimi 🙂

Dunde annemlerdeydim tutturdular agri kesici at bi tane iyice terletir yarina birseyin kalmaz diye bende belki birsey vardir diye atmadim tabi bizimkiler sasirdi normalde en ufak birseyde hap atan bana hap attiramayinca 🙂

Sagol canim.. aksam anneme soyleyimde bana nane limon yapsin biraz naz yapayim dimi 🙂

Dunde annemlerdeydim tutturdular agri kesici at bi tane iyice terletir yarina birseyin kalmaz diye bende belki birsey vardir diye atmadim tabi bizimkiler sasirdi normalde en ufak birseyde hap atan bana hap attiramayinca 🙂
inşallah birşeyler vardırda hap yutmadığına çok çok değer canım.baş ağrısı dışında kolay kolay ilaç kullanmam.ama bazen insan ihtiyaçta duyabiliyor.

Slm canim hosgeldin.. iyi gibiyim ama pekte degilim hastayim.. sen nasilsin?

kiz hamis olma ihtimalin var mi? tedavi oldum falan demistin galiba ama?..

Evet merakta birakmazdi ama belkide internet baglantisinda sorun falan olabilir?.,.
walla bilmiorum ama yok büyük ihtimalle.. bende yara wardı ve iltihap hamile kalamzdım öle.. ama allahaçok şükür yarada bitti iltihapta bi hastalanıyim bu ay ümitliyim inşallah canım.. geçmiş olsun canım bu arada gripsin dimi. dikkat et kendine. ayşegülümde inşallah hamişdir yaa

maalesef aileler çok etkiliyor.şimdide kaynanayı-kayınbabayı neyi bıraktık görümcemle uğraşıyoruz.evimizde baya 1 huzursuzluk çıktı.huzursuzlukta gidiyor 1 şekilde ama insanda çok kötü izler bırakıyor.

sen takma kafana diycem ama olmuyor iste… ya bosver burda en azindan ranagülcüm yaaaa. fistigim benim neselen burda… keyiflennnn????? yerim seni kizzz… bu arada Ranagül senin gercek adin mi yoksa nick mi sadece… benim ablamin 3 düsükten sonra erken gelen ( 24 haftalikken 660 gram la dogdu) bir tonitsi var. simdi iki yasinda masallah. Adi da Elif Rana. Rana ismi cok hosuma gidiyor. O kadar tatlidir kiiii anlatamammmm….

ya kizlar bisi soracam bir ara bir forumda bir bitki cayin bebege iyi gelmedigini biliyordum. düsük tehlikesi yapiyormus… nane degildi biliyorumm… Ada cayimiydi acep???? Bilen varmi????

Geri