çocuğumuz yok.bazı mevzular var ondan kızıyorum.çocuğu istiyor.istemeye gelince istiyor.ona 1 lafım yok.ama benimle beraber mücadele etmiyor.nedir ne değildir diye merak etmiyor.kızdığım nokta o.gerçi bu aralar farklı problemlerimiz var,onları düşünmekten teste neye fırsat kalmıyor.hayırlısı inşallah bu sıkıntılı günleri tez zamanda atlatırız.
:n028::n028::n028yşegül bi gelssin ben ona yapacağımı biliyorumm ........
idere ediyorum işte.geçmiş olsun.öksürük ve gribe nane-limon çok iyi geliyor.gripte kolay kolay ilaç kullanmam ama en son çok ağır atlattım.TYOLHOT diye 1 ilaç kullandım.1 kaç güne bırkmıyor.terle attırıyor hastalığı.Evet o bizi kolay kolay merakta birakmazdi ama hayirlisi insallah guzel bir haberle geri gelir..
bende iyi gibiyim ama hastayim halen oksuruk ve grip var..hayirlisi bakalim..
sende ne var ne yok canim?
selam kızlarrrrr nasılsınız bakalım ben daha adet olmadım dün olcaktım..olunca size yeni günü bildircem..ayşegüll nerde yaaa..bu kız bizi böle merakta bırakmazdıkii...
ne olsun canim daha adetim bitmedi bu ay preseed siparis ettik ama halen gelmedi insallah bu ay yetisirslm canim iyidir iste is guc hastalikla ugrasiyorum.. sende ne var ne yok?
maalesef aileler çok etkiliyor.şimdide kaynanayı-kayınbabayı neyi bıraktık görümcemle uğraşıyoruz.evimizde baya 1 huzursuzluk çıktı.huzursuzlukta gidiyor 1 şekilde ama insanda çok kötü izler bırakıyor.hmm evet benimkin dede o var iste. istiyor ama detaylarini sorup merak etmiyor. tek seninki öyle degil canim benim. Sorunlari insallah cözersiniz. Cok kötü ya insanin büyük aile fertleriyle sorunu oldumu. farketmiyor kimin tarafi olursa olsun. benim ailem de mesela esimi allah var cok seviyorlar ama enistemin cok yanlislari oldu aileme karsi... enistemin bu davranisi tabii bütün aileyi etkiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?