dilara1 Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.521 ranagül' Alıntı: ada çayı,adet düzenleme özelliği var,düşük riskinide artırıyor.1 dönem kullanmıştım. vallaha dayaklık.sinirlenme canım.dua edinde bugünden sonra problemler daha büyük olmasın.canlarım benim.çoook sağol. Genişletmek için tıkla ... heee bak ada cayi oldugunu tahmin etmistim ama emin degildim... tesekkürler Ranagül cül... tatlim beniim. Dua ediyoruz güzelim insallah hersey düzelecek...
ranagül' Alıntı: ada çayı,adet düzenleme özelliği var,düşük riskinide artırıyor.1 dönem kullanmıştım. vallaha dayaklık.sinirlenme canım.dua edinde bugünden sonra problemler daha büyük olmasın.canlarım benim.çoook sağol. Genişletmek için tıkla ... heee bak ada cayi oldugunu tahmin etmistim ama emin degildim... tesekkürler Ranagül cül... tatlim beniim. Dua ediyoruz güzelim insallah hersey düzelecek...
dilara1 Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.522 ben yemege gidiyorum kizlar... bye byeeee gelirim biraz dan yineee
ranagül Üye Üye 4 Mart 2010 #39.523 DİLARACIM,cevp yazdım gri kısımda çıkmış.ranagül yiğenimin adı.hep 1 kızım olursa adını gül rana koymak istemiştim.yiğenime nasip oldu.onun adıda elif ranagül.yani kendi adım ranagül değil.
DİLARACIM,cevp yazdım gri kısımda çıkmış.ranagül yiğenimin adı.hep 1 kızım olursa adını gül rana koymak istemiştim.yiğenime nasip oldu.onun adıda elif ranagül.yani kendi adım ranagül değil.
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.524 selzeh' Alıntı: hosbulduk canım hıhı bebegımın kaç haftalık oldugunu gösterıyo canımcım 5+1 olduk çok sukur bugün veee aksama doktora gıdıcez bakalım hayırlısı ıle görürüz ınsallah keseyı tatlım ınsallah senınde olucak öyle ımzan kızzz🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet ne guzel birseymis.. Hadi hayirlisi insallah gorunur kesesi guzelim.. Hersey yolunda gidiyordur insallah.. Kiz olsun artik ama bende imza istiyom 🙂
selzeh' Alıntı: hosbulduk canım hıhı bebegımın kaç haftalık oldugunu gösterıyo canımcım 5+1 olduk çok sukur bugün veee aksama doktora gıdıcez bakalım hayırlısı ıle görürüz ınsallah keseyı tatlım ınsallah senınde olucak öyle ımzan kızzz🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet ne guzel birseymis.. Hadi hayirlisi insallah gorunur kesesi guzelim.. Hersey yolunda gidiyordur insallah.. Kiz olsun artik ama bende imza istiyom 🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.526 esmos' Alıntı: yok canim eczanelere sorduk yok mus baska bir krem varmis bende almak istemedim bilmedigim seyi preseed kullanan arkadaslar hep hamis kaliyor insallah bizdede ise yarar Genişletmek için tıkla ... Anladim canim insallah en kisa zamanda gelir o zaman.. insallah ise yarar yada vesile olur diyelim..
esmos' Alıntı: yok canim eczanelere sorduk yok mus baska bir krem varmis bende almak istemedim bilmedigim seyi preseed kullanan arkadaslar hep hamis kaliyor insallah bizdede ise yarar Genişletmek için tıkla ... Anladim canim insallah en kisa zamanda gelir o zaman.. insallah ise yarar yada vesile olur diyelim..
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.527 dilara1' Alıntı: ya gaymakli dondurmam... denizlide misin seeennn????Yoksa yurt disindamisin???? Genişletmek için tıkla ... denizlide degilim tatlim hollandadayim memleket denizli 🙂
dilara1' Alıntı: ya gaymakli dondurmam... denizlide misin seeennn????Yoksa yurt disindamisin???? Genişletmek için tıkla ... denizlide degilim tatlim hollandadayim memleket denizli 🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.528 ranagül' Alıntı: ada çayı,adet düzenleme özelliği var,düşük riskinide artırıyor.1 dönem kullanmıştım. vallaha dayaklık.sinirlenme canım.dua edinde bugünden sonra problemler daha büyük olmasın.canlarım benim.çoook sağol. Genişletmek için tıkla ... Neden canim bugunden sonra daha buyumesi icin ozel bir neden mi var? kizlar hep beraber toplanip Ranagulume yardima gidelim olmuyor ama boyle :-S Kiz belkide hamissin ama bu problemler yuzunden hevesin bile kalmamis gibi yaziyorsun
ranagül' Alıntı: ada çayı,adet düzenleme özelliği var,düşük riskinide artırıyor.1 dönem kullanmıştım. vallaha dayaklık.sinirlenme canım.dua edinde bugünden sonra problemler daha büyük olmasın.canlarım benim.çoook sağol. Genişletmek için tıkla ... Neden canim bugunden sonra daha buyumesi icin ozel bir neden mi var? kizlar hep beraber toplanip Ranagulume yardima gidelim olmuyor ama boyle :-S Kiz belkide hamissin ama bu problemler yuzunden hevesin bile kalmamis gibi yaziyorsun
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 4 Mart 2010 #39.529 kızlar beni merak ettinizmi canlarım internet bağlantısında sorun varr oyüzden giremiyorummm
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.530 tatlı cadım' Alıntı: selam kızlarrrrrrrr nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Slm datlu cadum iyiyiz cok sukur sen nasilsin bakalim?
tatlı cadım' Alıntı: selam kızlarrrrrrrr nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Slm datlu cadum iyiyiz cok sukur sen nasilsin bakalim?