inşallah dilegim dua edin kulun kula duası geşermişinş. hamilesindir canım...
incir kürünü bende yapıcam bu ay, rahim filmi için randevuda alamadım, belki kendimiz beceririz bu ay, eşime sezehimin tavsiyesi havucu içriyorum bol bol, sabahlarıda keçiboynuzu, bakarsınız tutar bu ay 🙂
canım ya bana çokkkkkkkkkk dua et sizlerin duası geşer inşallah bir ümit işte belkide pisikolejikŞuracım ınsallah gelmıstır melegın canım ama mıde bulantıları bu kadar erken baslıyormu bılmıyorum açıkçası ben bugün hayırlısı ıle 5+1 oldum benım bıle yenı basladı o yuzden çok kaptırma kendını canımcım ama ınsallah senınledır melegın
uzak diye birsey olamaz anam uzak ne ki ucakla 1 saatte ordasin 😛
kiz gelim mi yanina 😛
incir kürünü bende yapıcam bu ay, rahim filmi için randevuda alamadım, belki kendimiz beceririz bu ay, eşime sezehimin tavsiyesi havucu içriyorum bol bol, sabahlarıda keçiboynuzu, bakarsınız tutar bu ay 🙂
inş. selzeh, olmazsada zamanı var demekki napalım...
canım ya bana çokkkkkkkkkk dua et sizlerin duası geşer inşallah bir ümit işte belkide pisikolejik
inşllah canım allah gönlune göre versin başka belırtı varmı gunune azkalmış:laugh:inşallah dilegim dua edin kulun kula duası geşermiş
bomba gibiyim midem bulanıyoya sevincimden
hoşgeldiniz yeni gelen melekler, gidendelerede topluca hoşçakalın diyeyim 🙂 nede olsa tembelim 😀 ayrı ayrı yorulmayayım😀
offfffffffffff yaaaaaaa bır türlü aksam olmadı gıttı çıkmak ıstıyorum artık işten
desenim çok mu işin var, yoruyolarmı seni, yazamıyosun cicim?
öncelikle sizlerde benim bir ailem oldunuz ben incir kürü yapmıştım bügün sabah mide bulantısı vardı bende belkide melegim geliyo
yoktur yaaaaaaaaaaaaa merakla bekliyorum biraz zaman geçsinde kanda baktırırıminşllah canım allah gönlune göre versin başka belırtı varmı gunune azkalmış:laugh:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?