Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Şuracım ınsallah gelmıstır melegın canım ama mıde bulantıları bu kadar erken baslıyormu bılmıyorum açıkçası ben bugün hayırlısı ıle 5+1 oldum benım bıle yenı basladı o yuzden çok kaptırma kendını canımcım ama ınsallah senınledır melegın
selzeh sende nezaman belırtıler oldu şimdi ne gıbı belirtıler var test adettın kac gun sonra yaptın

Hadi hayirlisi canim ;-)

Kiz bu senin tembelligin beni oldurecek 🙂

Ah canim benim kiyamam sana az kaldi insallah

Desenin is yerinde SIKI yonetim varmis o yuzden cok fazla giremiyor.. yani yazamiyor pek 🙂

Senin gibi tembelliginden degil yani 😛 :dil::dil:

Ay hadi hayirlisi canim ya insallah gelmistir melegin

kiz bakiyomda herseyi yapiyon 🙂 insallah seninde melegin gelir.. yoksa senin film milm cektirecegin yok hehe
sağol camım ya ümitlendim işte

Kiz bu senin tembelligin beni oldurecek 🙂

😀 huyum kurusun 😀

Desenin is yerinde SIKI yonetim varmis o yuzden cok fazla giremiyor.. yani yazamiyor pek 🙂

Senin gibi tembelliginden degil yani 😛 :dil::dil:

kız bi benmi tembelim 😕

kiz bakiyomda herseyi yapiyon 🙂 insallah seninde melegin gelir.. yoksa senin film milm cektirecegin yok hehe

çıkmayan candan ümit kesilmez 😛iha:😛iha:😛iha:

selzeh sende nezaman belırtıler oldu şimdi ne gıbı belirtıler var test adettın kac gun sonra yaptın

canım bende adetıme 2-3 gün kala belırtıler olmaya basladı bel agrım oldu çok fazla hemde iş yapmama ragmen hiç sonra kasıklarımda batma oluyodu ama arada canım çok belırgın degıldı fakat adetıme 2 gün kala kasıklarım çok agrıdı hep gelıcekmıs gıbı adetım ve yıne adetıme 2 gün kala gün içerısınde 1-2 defa olmak üzere su gıbı akıntım geldı benım en büyük belırtım her ay adetımden 3 gün önce gelen lekelerın gelmemesıydı canım ıdrar testını adetıme 1 gün kala yaptım çıktı hemen kan verdım o gün pozıtıf çıktı suandakı belırtıler bulatılarım basladı dün ıtıbarı ıle bugün çoktu halsızlık var akıntım devam edıyo ama az az gögüslerım agrıyo suanda bırde kasıklarımda ara ara agrı oluyo canım

kızlar incir kuru nasıl yapılıyor neye faydası oluyor yumurtalıkları buyutuyormu
canım incir kürünü güllük taze yapacaksın 8 inciri 2.5subardagı kaynamış suya ikiye bölüp at 5 dakika ağzı kapalı kaynasın üzerine 1 havuç didimle 4 dakika daha kaynat not sabah ve akşam yemeklerden 15 dakika önce içeceksin 21 gün olacak

Bu arada ben incir kürü uygulamıstım daha öncekı aylarda ama o zaman tutmadı bal polen arı sütü yemıstım yıne olmadı işte o zaman yılbasından sonra karar almıstım asla bısı yemıcem artık dıye yemedımde subat ayında geldı melegım çok sukur Allah ıma

Geri