canım zaten ummadıgın anda gelıyo hep benımkıde oyle olmustu hıc beklemıyodum bıanda duyunca şok olmustum cok ısteyelım ama cok umıtlenmeyelım derım ben kendı adıma yanııı sonradan olması süprız oluyo ve cokk gusellll oluyo gercektenBu arada ben incir kürü uygulamıstım daha öncekı aylarda ama o zaman tutmadı bal polen arı sütü yemıstım yıne olmadı işte o zaman yılbasından sonra karar almıstım asla bısı yemıcem artık dıye yemedımde subat ayında geldı melegım çok sukur Allah ıma
teşekkurler canım
sağol canım bunu nasıl yapacak hergun zorcanım incir kürünü güllük taze yapacaksın 8 inciri 2.5subardagı kaynamış suya ikiye bölüp at 5 dakika ağzı kapalı kaynasın üzerine 1 havuç didimle 4 dakika daha kaynat not sabah ve akşam yemeklerden 15 dakika önce içeceksin 21 gün olacak
ayyyy gel kizzzzz. valla ben ne seferim misafirleriiii… valla gel ne börekler acarim sannaaaaa
yapin bacim yapin… insallah tuturursunuz bu ay… tuttururuzzz hepimizzzzz
SURA cim insallah sende de tutmusturrr yavriii
canım zaten ummadıgın anda gelıyo hep benımkıde oyle olmustu hıc beklemıyodum bıanda duyunca şok olmustum cok ısteyelım ama cok umıtlenmeyelım derım ben kendı adıma yanııı sonradan olması süprız oluyo ve cokk gusellll oluyo gercekten
ben 12 gün yapabildim bide hergün yeni taze olmasa o daha zorsağol canım bunu nasıl yapacak hergun zor
sağol canım bunu nasıl yapacak hergun zor
kız tembelkim🙂 gülümDilegimmmm tek sen degilmissin tatlim al sana bi tembel daha hehehe 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?