Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cannım çook saol hep yanmdasın biliyorumm inan bundan hiç şüphem yok bende seni çok seviyorum desenim çok güzel gözleri olduğunuı söyledi dilerim o güzel gözlerinden mutluluk gözyşlarından başka yaş akmasın tontişim buarada kilo verme konusunda rekor kırmişsin bırava valla sana

selam kızlar hayırlı cumalar

hayırlı cumalar tatlım hoşgeldinn

yazıım gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkitommmmmmmmmmmmm

seni çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledim elmalı kurabiyem fıstıklı lokukmum taşarın en değerlisi yakutum ball lokmam kaymaklı kadayımm

kz çok saol meleğim beniim inş meleğim benimledir buarda kocişinde bişi çıkmadığına çook sevindimm güzelim inş sendede çıkmaz sıkma sakn o güzel canını sen rabbim vericek meleğini buara içimden
mrs m ve senin hamile kalacağın geçiyo inş doğru çıkar bitanemm
hee unutmadn parti ismi düşümn demiştin ya düşündün (B.K.B.P) AÇİLİŞİ BEBEKLE KAFAYI BOZANALAR PARTİSİ😛iha:
beni yardımcn yapıcaktınunutmadın dimi sözünü yolarm seni yoksa :n028:

Inanirim canim benimde tanidigim bir kac kiside var panik atak geceleri dogru duzgun uyumuyoruz diyorlar hep.. Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda atlatirsin guclu arkadasim benim..

Evet tatlim sevk etti sonunda.. bakalim artik neler olacak heyecanliyim biraz umarim herhangi bir tedaviye gerek kalmadan gelir melegim o kadar cok istiyorum ki.. Hatta simdiden hayal bile kuruyorum persembe jinekolaga gittigimde birde diyormus hamilesin diye ayyy 🙂 ne kadar hayalperestim ben ya 🙂 😛iha: Hayal iste.. olacagindan degilde..
Senin agzindan bal damliyor umarim dedigin gibi olur fistigim..

hiç merak etme fıstığım..hemen değilse de kısa bir süre içinde alıcaz güzel haberini..üstelik birazcık bile tedavi gerekse sorun olmaz ki..bi ilaç veriyolar o kadar..umarım hiçbirşey gerekmez..