Alo alo ben geldim 🙂
hayirli cumalar meleklermekaninin en tatli melekleri..
nasilsiniz bakalim?
Aysegulum gelmis hosgelmis tatlim nasilsin bakalim? ay ne guzel reglinde gelmemis daha sabirla senin icin saliya kadar bekleyecegim fistigim insallah sali gunu bize super bir haber verirsin..
bu arada benim yumurtlayip yumurtlamadigimi merak etmissin.. bende merak ediyorum acikcasi hic birsey anlamiyorum artik bu testler bile kafami karistiriyor benim 🙁
Sali gunu kan vermeye gidecegim onun sonucu gelince bu ay yumurtlama olup olmadigini soyler doktor.. Persembe gunude jinekolaga gidecegim artik ev doktoru hastaneye sevk etti.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah..
bu arada esimede testler yapmislarda sperm kalitesine falan bakmak icin cok sukur onlarda temiz ve guzel cikti o yuzden baya rahatladi icim.. cok sukur onda bir sorun cikmadi insallah bendede cikmaz.. yada varsa bile cozumu olan bir sorun ciksinda en azindan simdiye kadar neden olmadiginida anlayabilelim diyorum bir yandan..
Aysegulum dualarim seninle tatlim insallah gelmistir melegin..
Selzeh tatlim sizde keseyi gormussunuz ne mutlu size Rabbim dogdugu gunleride gormeyi nasip etsin insallah..