Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayşegül seni çok seviyorum..şimdi de benim için yazdıkların yüzünden ağlıyorum🙂 bu ara gücümün azaldığını hissediyorum ama endişelenme bırakmıyorum hiçbirşeyi..mücadeleye devam..ben hep senin yanındayım tatlım benim..

cannım çook saol hep yanmdasın biliyorumm inan bundan hiç şüphem yok bende seni çok seviyorum desenim çok güzel gözleri olduğunuı söyledi dilerim o güzel gözlerinden mutluluk gözyşlarından başka yaş akmasın tontişim buarada kilo verme konusunda rekor kırmişsin bırava valla sana

selam kızlar hayırlı cumalar

hayırlı cumalar tatlım hoşgeldinn

Alo alo ben geldim 🙂

hayirli cumalar meleklermekaninin en tatli melekleri..

nasilsiniz bakalim?

Aysegulum gelmis hosgelmis tatlim nasilsin bakalim? ay ne guzel reglinde gelmemis daha sabirla senin icin saliya kadar bekleyecegim fistigim insallah sali gunu bize super bir haber verirsin..

bu arada benim yumurtlayip yumurtlamadigimi merak etmissin.. bende merak ediyorum acikcasi hic birsey anlamiyorum artik bu testler bile kafami karistiriyor benim 🙁

Sali gunu kan vermeye gidecegim onun sonucu gelince bu ay yumurtlama olup olmadigini soyler doktor.. Persembe gunude jinekolaga gidecegim artik ev doktoru hastaneye sevk etti.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah..

bu arada esimede testler yapmislarda sperm kalitesine falan bakmak icin cok sukur onlarda temiz ve guzel cikti o yuzden baya rahatladi icim.. cok sukur onda bir sorun cikmadi insallah bendede cikmaz.. yada varsa bile cozumu olan bir sorun ciksinda en azindan simdiye kadar neden olmadiginida anlayabilelim diyorum bir yandan..

Aysegulum dualarim seninle tatlim insallah gelmistir melegin..

Selzeh tatlim sizde keseyi gormussunuz ne mutlu size Rabbim dogdugu gunleride gormeyi nasip etsin insallah..

yazıım gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkitommmmmmmmmmmmm

seni çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledim elmalı kurabiyem fıstıklı lokukmum taşarın en değerlisi yakutum ball lokmam kaymaklı kadayımm

kz çok saol meleğim beniim inş meleğim benimledir buarda kocişinde bişi çıkmadığına çook sevindimm güzelim inş sendede çıkmaz sıkma sakn o güzel canını sen rabbim vericek meleğini buara içimden
mrs m ve senin hamile kalacağın geçiyo inş doğru çıkar bitanemm
hee unutmadn parti ismi düşümn demiştin ya düşündün (B.K.B.P) AÇİLİŞİ BEBEKLE KAFAYI BOZANALAR PARTİSİ😛iha:
beni yardımcn yapıcaktınunutmadın dimi sözünü yolarm seni yoksa :n028:

canım lazım olacağım zaman bırakmam ben sizi merak etme..artık yıldım şu panik ataktan..özellikle şu son 15 gündür canımdan bezdim..sabah korkuyla uyanıyorum ve bütün günüm öyle geçiyor..nefes ekzersizi yapıyorum gevşeme tekniklerini uyguluyorum ama yine azalmıyo sorunlarım..ilaç da vermek istemiyolar hamilelik düşünüyorum diye..ama ilaç almadan da pek bişi farketmiyo..işte yine de elimden geleni yapıyorum..
nihayet hastanaye sevketmişler seni de çok sevindim..bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir tatlım..ufak bi sorun varsa da hemen hallolur ilaçla..bebiş gelir sonra yaşasınnnn!!!!

Inanirim canim benimde tanidigim bir kac kiside var panik atak geceleri dogru duzgun uyumuyoruz diyorlar hep.. Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda atlatirsin guclu arkadasim benim..

Evet tatlim sevk etti sonunda.. bakalim artik neler olacak heyecanliyim biraz umarim herhangi bir tedaviye gerek kalmadan gelir melegim o kadar cok istiyorum ki.. Hatta simdiden hayal bile kuruyorum persembe jinekolaga gittigimde birde diyormus hamilesin diye ayyy 🙂 ne kadar hayalperestim ben ya 🙂 😛iha: Hayal iste.. olacagindan degilde..
Senin agzindan bal damliyor umarim dedigin gibi olur fistigim..

Inanirim canim benimde tanidigim bir kac kiside var panik atak geceleri dogru duzgun uyumuyoruz diyorlar hep.. Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda atlatirsin guclu arkadasim benim..

Evet tatlim sevk etti sonunda.. bakalim artik neler olacak heyecanliyim biraz umarim herhangi bir tedaviye gerek kalmadan gelir melegim o kadar cok istiyorum ki.. Hatta simdiden hayal bile kuruyorum persembe jinekolaga gittigimde birde diyormus hamilesin diye ayyy 🙂 ne kadar hayalperestim ben ya 🙂 😛iha: Hayal iste.. olacagindan degilde..
Senin agzindan bal damliyor umarim dedigin gibi olur fistigim..
hiç merak etme fıstığım..hemen değilse de kısa bir süre içinde alıcaz güzel haberini..üstelik birazcık bile tedavi gerekse sorun olmaz ki..bi ilaç veriyolar o kadar..umarım hiçbirşey gerekmez..

Geri