Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tembellık yapma bacım arada ıs yap arada sohbet ozaman daha zevklı gecıyo zaman:laugh:

Ay tembellik kim ben kim derrrmisim haha 🙂 sadece calismiyorum ama o da laf yetistirmekten.. zaten telefonumda susmuyor calip duruyor bende her arayanla birde guzel cene yapiyom 🙂

off off nolcaksa bendeki bu cene dusuklugu ile Allah herkese sabirlar versin etrafimdaki 😛

Kizlar kusuruma bakmayin artik bu Aysegul simarmama izin verdi bugun beni cekmek zorundasiniz simdiden agrittigim baslar icin ozur dileyeyim 🙂

Evet sevinmezlermi canim ya ne kadar zor birseydir dusunsene Allah korusun kotu bir sonuc almak..

Amin guzelim insallah teker teker hamis oluruz burdada bayram yaparim.. deliyiz bize hergun bayram ama bebis bayramida bi ayri hani ;-)

Anam yerim senin kafani ben nede guzel parti ismi bulmussun oyle dusundugune degmis yani 🙂 BEBEKLE KAFAYI BOZANLAR PARTISI 🙂 Tam bizlik.. Kizlaarrrr oylar bana ona gore 😛 Amin Rabbim herkese bekletmeden versin melekleri teker teker..

Tamam bacim birakmayalim bari seni mi kiracagim hihi 🙂 ama onumuzdeki haftadan sonra birakirim ona gore 🙂 melegim gelirse rahat birakmak lazim dimi ama 🙂 benim annemle babam sapik demesin cocuk cagiz haha 🙂

Hem onumuzdeki hafta yumurtlamis oldugum ortaya cikarsa daha fazla calismaya gerek kalmaz.. yok daha yumurta duruyor derse calisiriz 🙂