evet kurabiyemm şimar kız sen şimarki neşemizi bulalımm ohhh maşallahh allah artısınn evet güzeliim eşinde bişi çıkmaması çok gerçekten katılıyorumm sana bizimkide kendi testine bakınca bayramm etmişdi kız kıyamam ben ona ayşegülüm benim çocuğum oluyomuş diye sevinçten gözyaşarını tutamamişdı rabbim inş sizinde bebişinmi daha fazla bekletmedn verir tontişim kız sanada kıyamam delüü inş anne olduğun günlerde konuşmayı nasip etsin mevlamm bize
kzz unuturmuyum kaçgündür kafa patlatıyorm isim düşünmekten bebiş derdini unuttum evet çok saol fıstık beni yardımcın yaptığın içinn hadi güzel cene muayene olda bize güzel haberler ver inş inş tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin gülüümmmm
sakın çalişmalr bırakma gülüm senin testler kötü olmasın sakn bende bikere almişdım hiç bişi anlamamıştım inş biran önce gıdaklarsın vede tespit edersin canımm
Kizlar kusuruma bakmayin artik bu Aysegul simarmama izin verdi bugun beni cekmek zorundasiniz simdiden agrittigim baslar icin ozur dileyeyim
🙂
Evet sevinmezlermi canim ya ne kadar zor birseydir dusunsene Allah korusun kotu bir sonuc almak..
Amin guzelim insallah teker teker hamis oluruz burdada bayram yaparim.. deliyiz bize hergun bayram ama bebis bayramida bi ayri hani ;-)
Anam yerim senin kafani ben nede guzel parti ismi bulmussun oyle dusundugune degmis yani
🙂 BEBEKLE KAFAYI BOZANLAR PARTISI
🙂 Tam bizlik.. Kizlaarrrr oylar bana ona gore
😛 Amin Rabbim herkese bekletmeden versin melekleri teker teker..
Tamam bacim birakmayalim bari seni mi kiracagim hihi
🙂 ama onumuzdeki haftadan sonra birakirim ona gore
🙂 melegim gelirse rahat birakmak lazim dimi ama
🙂 benim annemle babam sapik demesin cocuk cagiz haha
🙂
Hem onumuzdeki hafta yumurtlamis oldugum ortaya cikarsa daha fazla calismaya gerek kalmaz.. yok daha yumurta duruyor derse calisiriz
🙂