Sevgili Yazgülü24,35 yasindayim,13 yasinda bir oglum var.Almanya da Frankfurt-Gießen yakinlarinda yasiyorum.Oglumdan önce 1 tane,sonra da 3 tane düsük yasadim.Daha önceleri hamile kalmam hic bu kadar uzun sürmezdi.Korunmayi biraktiktan sonra 3 ay icinde hamile olurdum hep.Yasadigim kürtajlardan midir yada yasimin ilerlemesinden midir bilemiyorum.Oglumun kardessiz kalmasina dayanamiyorum.Bir bebek,kücük cocuk görse deli oluyor...
Allah oncelikle oglunu sana bagislasin canim.. Insallah en kisa zamanda ona bir kardes sizede minik bir bebek gelir.. Hepimizin tek dilegi bu tabikide..
Bende Hollandadayim o yuzden sordum canim Almanyanin neresinden diye..Frankfurt bize 400-450 km falan galiba..
Tatlim en azindan hamile kalabildigini bilmek en azindan guzel birsey rahatla bence.. Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalip saglikli bir gebelik gecirirsin..
cnm ben adetin 11.gün yaptım negatif çıktı ama çalışma yaptık ilk preseedle 12.gün yaptım yine negatif ogün yapmadık 13.gün pozitif çıktı ogün de yine çalışma vardı
haklısın canım.devamı gelir diye bugün için doktora gitmeyi düşünmedim.ama haftasono girdiği için pazartesi yada en geç salı günü giderim doktora.bu defa gerçekten korktum.
ben geçen ay yaptım canım.adet bitiminde 15 gün sabah-akşam içtim.kahverengi kabuklu olan orta büyüklükteki 1 soğanı 2 su bardağı kaynamış suyun içine atıp 5 dakika kaynatıp ılık olarak içiyorsun.
bu kürü kullanıp adet olduktan sonra 2.adete 10 gün kala 5 yada 7 gün tekrar uyguluyorsun.
Esmos cnm aslında çift çizgiyi gördükten sonra 2gün üsüste çalışma olursa ii olurmuş ama benim eşim hastalandı ertesi gün yapamadık 1gün ara verdik yine oldu şimdi beklemedeyim cnm hayırlısı allahtan inşallah sende hayrını görürsün tatlım
cnm ben adetin 11.gün yaptım negatif çıktı ama çalışma yaptık ilk preseedle 12.gün yaptım yine negatif ogün yapmadık 13.gün pozitif çıktı ogün de yine çalışma vardı
Ya kizlar ben anlamiyorum siz hangi marka ovulasyon testi kullaniyorsunuz? benim testlerde hep iki tane cizgi oluyor biri birinden koyu olacakmismista mis mis benim kafam karisiyor o zaman.. sizde negatif olunca ne cikiyor positif olunca ne cikiyor yazarmisiniz?