esmos
Hamiş Melek
yns_ysmn canim sen ovulasyon testlerine ne zaman basladin preseed kullanmak icininşallah cnm inşallah hepimizin gelmiştir
yns_ysmn canim sen ovulasyon testlerine ne zaman basladin preseed kullanmak icininşallah cnm inşallah hepimizin gelmiştir
Sevgili Yazgülü24,35 yasindayim,13 yasinda bir oglum var.Almanya da Frankfurt-Gießen yakinlarinda yasiyorum.Oglumdan önce 1 tane,sonra da 3 tane düsük yasadim.Daha önceleri hamile kalmam hic bu kadar uzun sürmezdi.Korunmayi biraktiktan sonra 3 ay icinde hamile olurdum hep.Yasadigim kürtajlardan midir yada yasimin ilerlemesinden midir bilemiyorum.Oglumun kardessiz kalmasina dayanamiyorum.Bir bebek,kücük cocuk görse deli oluyor...
kısssssssssss gelırsem yanına tombıl taraflarından ısırırım
cnm ben adetin 11.gün yaptım negatif çıktı ama çalışma yaptık ilk preseedle 12.gün yaptım yine negatif ogün yapmadık 13.gün pozitif çıktı ogün de yine çalışma vardıyns_ysmn canim sen ovulasyon testlerine ne zaman basladin preseed kullanmak icin
bilmiyorum ki canım.bende korktum baya.doktora gitsem bile pazartesi,salıyı bulur.
haklısın canım.devamı gelir diye bugün için doktora gitmeyi düşünmedim.ama haftasono girdiği için pazartesi yada en geç salı günü giderim doktora.bu defa gerçekten korktum.
ben geçen ay yaptım canım.adet bitiminde 15 gün sabah-akşam içtim.kahverengi kabuklu olan orta büyüklükteki 1 soğanı 2 su bardağı kaynamış suyun içine atıp 5 dakika kaynatıp ılık olarak içiyorsun.merhaba kızlarrrr Nasılsınız?
Birşey soracaktım soğan kabuğu kürü uygulaması hakkında bilgisi olan varmı?
sagol canim insallah gelmistir melegincnm ben adetin 11.gün yaptım negatif çıktı ama çalışma yaptık ilk preseedle 12.gün yaptım yine negatif ogün yapmadık 13.gün pozitif çıktı ogün de yine çalışma vardı
merhaba kızlarrrr Nasılsınız?
Birşey soracaktım soğan kabuğu kürü uygulaması hakkında bilgisi olan varmı?
yns_ysmn canim sen ovulasyon testlerine ne zaman basladin preseed kullanmak icin
Kızlar benim çıkmam lazım biraz işim var ama sonrasında yine gelicem
cnm ben adetin 11.gün yaptım negatif çıktı ama çalışma yaptık ilk preseedle 12.gün yaptım yine negatif ogün yapmadık 13.gün pozitif çıktı ogün de yine çalışma vardı