akşam 1 eşim gelsin,onunla beraber giderim.1'de cenaze var,nasıl olur bilmiyorum.komşumun eşi vefat etti.başka 1 şehirden getiriyorlar.cenaze telaşıda olacak.bugün zaten bu olayda beni çok üzdü.
Esmos cnm aslında çift çizgiyi gördükten sonra 2gün üsüste çalışma olursa ii olurmuş ama benim eşim hastalandı ertesi gün yapamadık 1gün ara verdik yine oldu şimdi beklemedeyim cnm hayırlısı allahtan inşallah sende hayrını görürsün tatlım
ben geçen ay yaptım canım.adet bitiminde 15 gün sabah-akşam içtim.kahverengi kabuklu olan orta büyüklükteki 1 soğanı 2 su bardağı kaynamış suyun içine atıp 5 dakika kaynatıp ılık olarak içiyorsun.
bu kürü kullanıp adet olduktan sonra 2.adete 10 gün kala 5 yada 7 gün tekrar uyguluyorsun.
bende iyiyim yazgülcüğüm aslında pek iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum.3 günlük gecikmenin ardından bugün regli oldum bakalım bu ay kürleri denemek istiyorum
akşam 1 eşim gelsin,onunla beraber giderim.1'de cenaze var,nasıl olur bilmiyorum.komşumun eşi vefat etti.başka 1 şehirden getiriyorlar.cenaze telaşıda olacak.bugün zaten bu olayda beni çok üzdü.