Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tatlim bana kalirsa bekleme o gune kadar derim ama dogrusunu sen bilirsin tabikide..
akşam 1 eşim gelsin,onunla beraber giderim.1'de cenaze var,nasıl olur bilmiyorum.komşumun eşi vefat etti.başka 1 şehirden getiriyorlar.cenaze telaşıda olacak.bugün zaten bu olayda beni çok üzdü.

Esmos cnm aslında çift çizgiyi gördükten sonra 2gün üsüste çalışma olursa ii olurmuş ama benim eşim hastalandı ertesi gün yapamadık 1gün ara verdik yine oldu şimdi beklemedeyim cnm hayırlısı allahtan inşallah sende hayrını görürsün tatlım
insallah canim gelmistir melegin hayirlisiyla benimde adetim bu gün biiti preseed bu gün geldi inasllah hayirlisiyla faydasi olur

İZGİL85,soğan kabuğu kürünü açıkladım ama soğan kabuğu kürünü Ahmet Maranki'nin sitesinde okumuştum.googledan bakabilirsin.bildiğim kadarıyla soğanı kabularıyla beraber kaynatıyorsun.ama detayını şuan hatırlayamadım.

ben geçen ay yaptım canım.adet bitiminde 15 gün sabah-akşam içtim.kahverengi kabuklu olan orta büyüklükteki 1 soğanı 2 su bardağı kaynamış suyun içine atıp 5 dakika kaynatıp ılık olarak içiyorsun.
bu kürü kullanıp adet olduktan sonra 2.adete 10 gün kala 5 yada 7 gün tekrar uyguluyorsun.

çok sağol canım peki bu esnada hamilelik gerçekleşirse bi sorun olurmu acaba bende denemek istiyorum ama bu yüzden pek cesaret edemedim

bende iyiyim yazgülcüğüm aslında pek iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum.3 günlük gecikmenin ardından bugün regli oldum bakalım bu ay kürleri denemek istiyorum

akşam 1 eşim gelsin,onunla beraber giderim.1'de cenaze var,nasıl olur bilmiyorum.komşumun eşi vefat etti.başka 1 şehirden getiriyorlar.cenaze telaşıda olacak.bugün zaten bu olayda beni çok üzdü.

Gitmeye calis canim..

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah..

Kizlar malesef cikmam gerekiyor.Sizi tanidigima cok sevindim.Tekrar görüsmek ümidiyle...

Tamam Lara kendine iyi bak.. bizde memnun oldum tekrar bekleriz

insallah canim gelmistir melegin hayirlisiyla benimde adetim bu gün biiti preseed bu gün geldi inasllah hayirlisiyla faydasi olur

Amin canim insallah hepimize bir vesile olur

Geri