Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım öncelikle hoşgeldin aramıza...
inşallah kanaman durmuştur güzelim Regl kanamasıyla yerleşme kanaması arasında mutlaka bi fark oluyormuş eğer farklıysa yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek canım inşallah öyledir Rabbim yardımcın olsun

günaydın kızlar yaa uzun zamandır giremiodum biraz rahatsızdım gripmi oldum ne üstümden atamadımm..nasıl gidiyo bakalım..listeye baktımda 22 sine kadar kimse yokk vakit geçmicek galiba 1 hafta..çok özlemişim sizi yaa.. iki üç gün içinde benimde yumurtlama dönemim gelir heralde..tavuk gibi gıdaklicam 🙂 inşallah bu ay bebişlerimiz gelir rabbimin izniyle..neyse çok yazmiyim zaten kimsecikler yokk

merhaba kızlar...
evet bugün burası çok sessiz. pazartesi günü diye mi acep?
bugün 21. gün testi yapıldı.
progesteron 34,55 çıktı. bu yumurtlama olmuş demek oluyor, değil mi?
gebelik oluşmuş mu? onunla iligli fikir edinebilir miyim?
ayyy çatlıycam meraktan...

Ahhh canımmmm çok üzüldüm aman sakın kalkma belki sadece ufak bir kanamadır... dikkat et canım. eğer hayırlıysa allah bebeğini sana bağışlasın inşallahhhhh. dualarım seninle canım.

Allah razi olsun tatlim. zaten hic kalkmadim dogru dürüst hafta sonunda. bugün sabah doktora gittim benden kan aldi. tiroid degerlerime bakmak icin... yine bir düsügü önlemek icin. sadece bi kez cumartesi günü olmustu... ama ynde korkuyorum her tuvalete girdigimde. yine kan gelir ve görürüm diye...

Allah senden de Razi olsun tatlim. Rabbim hepinize hamis olmayi nasip etsin ve tabi saglikli bir sekildede kucaga almayi da nasip etsin

Allah razi olsun canim. Tevekkül ediyoruz iste Rabbime. Baska care yok canim.

Insallah Aysegülüm,insallah.Ben pek iyi degilim canim.Persembe günkü randevum pek umut verici degildi...

Canim beni sen doktorlara ne bakiyorsun. üzme canini. oralinide bozma. aslinda bende ikincii düsükten sonra ögrendim etrafta kürtaj olmak iyi degil diye. ama bu sana söyleneni ilk defa duyyorum. Kesinllikle sonradan hamile kalinamamasi acayip. ide insan vücüdu distan olsun icten olsun kendini yeniliyorki. yaralar kapanir mesela deri de kendini yeniler. rahimde niye öyle degildir ki??
Bunu internetten de bakacam cok merak ettim. ama bu doktorlar da cok seviyorlar bastan her kötü seyi siralamayi... daha sende bakmadan bile öyle sey var mi diye...
Rabbime dua edecem tatlim senin icin...

Canim bni yaa umudunuz tükenmesiin. Bizim burda bir komsumuz da hep düsükler yapardi beni duyunca. bir hocanin kendisine yazzdirdigi dua yi bana verdi. Bizim komsu bunu yapmis ve ardindan bebegi olmus gercekten de...

Bu Sureleri hep 99 kere okumak lazim...
1. İnşirah (Elem neşrah) Suresi , 2. AL-'ASR Suresi, Felak Suresi, Nas Suresi, Ihlas Suresi ve Yasin Suresi

Yasin Suresi sini de her basladiginda. niyetini okuyacaksin... ben bunu yapiyorum.
Huzur doluyor insanin ici....

Canim benim önc Rabbim Annene sifalar verir insallah. Insallah iyidir simdi. Canim benim sende üzülme. Hayirlisi insallah. Bu ay olmassa gelecek ay insallahh. Istersen doktorda yumurta takibi yaptir. yumurtanin büyümesi ve catlamasi icin ilac versin doktor sana bir dahaki aya... Dualarim ssizinle canim... sizde Dualarinizi eksik etmeyin canlarimmm

Bende hiç duymamıştım kürtajın böyle bir etkisini
madem böyle birşey var da ne diye erken dönem düşük bile olsa hemen kürtaja alıyorlarki insanı

slm kızlar dilara nasılsın hayatım iyisindir inşallah

Selam canim... iyiyim ben cok sükür tatlim... sen nasilsin???

selam kızlar nasılsınız

selam fistikkk..iyiyiz sen?

kızlar aranızda duphaston kullanan varmı

ben billmiyorum cani bu ilaci... yanni ismini duymustum ama ben hic kullanmadim. Neyi bilmek istiyorsun bu ilacta??? Belki Internetten buluruz sorunun cevabini???