Ahhh canımmmm çok üzüldüm aman sakın kalkma belki sadece ufak bir kanamadır... dikkat et canım. eğer hayırlıysa allah bebeğini sana bağışlasın inşallahhhhh. dualarım seninle canım.
Allah razi olsun tatlim. zaten hic kalkmadim dogru dürüst hafta sonunda. bugün sabah doktora gittim benden kan aldi. tiroid degerlerime bakmak icin... yine bir düsügü önlemek icin. sadece bi kez cumartesi günü olmustu... ama ynde korkuyorum her tuvalete girdigimde. yine kan gelir ve görürüm diye...
canıımm benimmm kıs çok çalışıyonn sennn kolay gelsinn bacımmm...
oooyyyyyy bitanem kıyamam sana stresmi yaptınn sen inşş rabbim yüzünü güldürür buay canm yaa inş hamişsin dir tutmuşdur meleğinn bizde kutlama yaparızz burda
cansı çok geçmiş olsun annene allah şifa versin canım inş herşey dilediğin gibi olurda gelir meleğin en kısa zamanda
canım benimya gerçekten öçok üzüldümm benimkide öle oldu inş seninn bebeiş tutunur sıkıca sana rabbim bidaha böyle acı vermesin sana bebeiğini sağlıcakla kucağına al inş canmımm allah yardımcın olsunn
Allah senden de Razi olsun tatlim. Rabbim hepinize hamis olmayi nasip etsin ve tabi saglikli bir sekildede kucaga almayi da nasip etsin
Dilaracim,fistigim benim,inan aklim hep sende.Benim de tam tersi oluyor.Düsüklerin vakti gitgide gecikiyor.Insallah bu sefer korktugun gibi olmaz,sevincin kursaginda kalmaz canim.Sen yinede dinlen ama yataktan hic kalkmasan bile hersey olacagina variyor.Allah korusun bebisini bu sefer tatlim...
Allah razi olsun canim. Tevekkül ediyoruz iste Rabbime. Baska care yok canim.
Insallah Aysegülüm,insallah.Ben pek iyi degilim canim.Persembe günkü randevum pek umut verici degildi...
Canim beni sen doktorlara ne bakiyorsun. üzme canini. oralinide bozma. aslinda bende ikincii düsükten sonra ögrendim etrafta kürtaj olmak iyi degil diye. ama bu sana söyleneni ilk defa duyyorum. Kesinllikle sonradan hamile kalinamamasi acayip. ide insan vücüdu distan olsun icten olsun kendini yeniliyorki. yaralar kapanir mesela deri de kendini yeniler. rahimde niye öyle degildir ki??
Bunu internetten de bakacam cok merak ettim. ama bu doktorlar da cok seviyorlar bastan her kötü seyi siralamayi... daha sende bakmadan bile öyle sey var mi diye...
Rabbime dua edecem tatlim senin icin...
canım neden öle dedinki herzaman bir umut vardır insan umutsuz yaşamıyo ki benim içimdeki umutlarda azalmaya başladı ama kendimi bırakmamak için elimden geleni yapıyorumm alllahım yardımcın olsun bitanemm inş herşey istediğin gibi olur
Canim bni yaa umudunuz tükenmesiin. Bizim burda bir komsumuz da hep düsükler yapardi beni duyunca. bir hocanin kendisine yazzdirdigi dua yi bana verdi. Bizim komsu bunu yapmis ve ardindan bebegi olmus gercekten de...
Bu Sureleri hep 99 kere okumak lazim...
1. İnşirah (Elem neşrah) Suresi , 2. AL-'ASR Suresi, Felak Suresi, Nas Suresi, Ihlas Suresi ve Yasin Suresi
Yasin Suresi sini de her basladiginda. niyetini okuyacaksin... ben bunu yapiyorum.
Huzur doluyor insanin ici....
cansı çok geçmiş olsun annene allah şifa versin canım inş herşey dilediğin gibi olurda gelir meleğin en kısa zamanda
Sağol canım, sanırım yumurta oluşmadı bu ay bende, bugün 14. olmasına rağmen hala çift çizgi göremedim, kısmet ne yapalım...
Canim benim önc Rabbim Annene sifalar verir insallah. Insallah iyidir simdi. Canim benim sende üzülme. Hayirlisi insallah. Bu ay olmassa gelecek ay insallahh. Istersen doktorda yumurta takibi yaptir. yumurtanin büyümesi ve catlamasi icin ilac versin doktor sana bir dahaki aya... Dualarim ssizinle canim... sizde Dualarinizi eksik etmeyin canlarimmm