valla bende aynı senin gibiyim dayanıyoruişite...herşey bebek için 😛iha:ama bizim herifin pili bitcek yakındaa😛iha:allah isteyen herkese versin calısmaları hızlandır bacım .ben regl bittikten sonra 10 gün boyunca ilişkiye girdim .nasıl dayandıysam
inşallah canım ya güzel haberlerini alırız..ya nasıl bekliosun ay ben sabredemem yaw heralde reglimin ilk günü geçtimi anında soluğu eczanede alırım 😛iha:iyiyim cnmcım sadece yüzüm yanması dışında hiç.bir belirtim yok tatlımtabi buda belirtimidir bilmiyorum yarın sabah test yapmayı düşünüyorum inşallah size güzel haberler verebilirim canlarım sen napıyoswuncnm
selam kizlarr
eczanelerde mutlaka vardır canım. kullanım yada marka olarak en iyisi hangisi bilmiyorum forumdaki arkadaşlarda kullananlar var ama sanırım onlarda preseed ile beraber aldılarslmmm ya bişi sorcam sizce en iyi ovulasyon testi hangisi bide eczanede varmıdır....
ya güzelim eczanelerde var da..bazısı işe yaramıyo..daha ben bulamadım çok iyi çalışanını..bende mi sorun var ürünlerde mi anlamadım..hep ikinci çizgi silik çıkıyo..bi aynı renk denk getiremedim ben..slmmm ya bişi sorcam sizce en iyi ovulasyon testi hangisi bide eczanede varmıdır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?