kalçada bişi yok benim de..üst taraf alttan daha karpuz..elme tipi kadın şekerim..büyükmü kız karpuz
kalçada bişi yok benim de..üst taraf alttan daha karpuz..elme tipi kadın şekerim..büyükmü kız karpuz
ne kadar geçti tatlım..ve daha önce de geçer miydi..iyiyim cnmcım sadece yüzüm yanması dışında hiç.bir belirtim yok tatlımtabi buda belirtimidir bilmiyorum yarın sabah test yapmayı düşünüyorum inşallah size güzel haberler verebilirim canlarım
hoşbuldum cnm evet bakalım inşallah hayırlı haberler veririm fazla bi belirtim yok bitek yüzüm yanıyor.slm hoşgeldin listede bir sen kalmısın varmı belirti
bugün 3. günüm işte cnm 2 aydır tam gününde geliyodu ama tabi bellide olmaz belki öylesinede gecikmedir yine fazla umutlanmak istemiyorumne kadar geçti tatlım..ve daha önce de geçer miydi..
alttan alrsın deengelersın .ama ben kendimi bildim bilelei gitmıo kalcalar üstten verıom alttan yok.artık iyice büyürkalçada bişi yok benim de..üst taraf alttan daha karpuz..elme tipi kadın şekerim..
hayırlısı inşallah gelmiştir bebekhoşbuldum cnm evet bakalım inşallah hayırlı haberler veririm fazla bi belirtim yok bitek yüzüm yanıyor.
inşallah cnm Allah hepimize nasip etsin inşallah sende inşallah sağsalim kucağına alırsın yavrunuhayırlısı inşallah gelmiştir bebek
onun yerine üstten de vermeye çalışıyorum güzelim..🙂 daha almasam iyi olur..
verebiliosan ii 52 kilo ile evlendim ben 8 ay önce 58 kiloyla hamile kaldım
amin canım saolinşallah cnm Allah hepimize nasip etsin inşallah sende inşallah sağsalim kucağına alırsın yavrunu