Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben 4 aylık evliyken iyi bir hastanede doktorun biri çocuğun olmaz senin dedi.sonra aylarca ağladım.doktoru değiştirdim.dünyanın tetkiği yapıldı.herşey normal çıktı.diğr doktor yüzünden sıkıntı yaptım o kadar.e zaten stres engel.yani anlayacağınız 8 ay boşuna gitti.hayırlısı olsun.

canım benim rahim filmi çektirdim dediğine göre bağlantıda olduğun bir doktorun var demektir istersen doktorunu bir bilgilendir o seni yönlendirir

tatlıcadı yok canım ya yakında.kendi doktoruma gitmek için 2 araba değiştiriyorum ve zaten araba tutuyor beni 🙁doktorumu arayım en iyisi.ya da bekleyim off bilmiyorum ki.korkuyorum silik çizgiden sonra yoksa diye.ama vardı silik de olsa.

oooyyy canım kıyamam dur bakalım öleeee hemen salya sümük moduna geçme bakiiiiim...testler yaptırıp tedavi girişiminde bulundunuzmu hiç
doktora gıttım canım ultrasyondan rahımlerıme baktı bı sorun cıkmadı sonra alttan muane yaptı yara cıktı rahmımde ve onun tedavısını yaptı haftaya kontrole gıtcem canım benım testelr konusunda pek bı bılgım yok ne gıbı testler yaptırmalıyım canım bılgılendırımısın benı zahmet olmazsa