Ben incir kürüne ameliyatimdan sonra baslamayi düsünüyorum güzelim...allah razı olsun arkadaşım hepimize hayırlara vesile olsun inşallah incir kürüne adetin ilk günümü başladın yaptın mı sen arkadaşım
oyyyyy bacım tamam tamam zaten belli sabahtan beri mesaj yazamadığın için iyice birikmiş sorular önceki mesajın sadece sorulardan oluşuyo🙂Kiz ne yazdim okumadinmi?Sabahtan beri ugrasiyom diyom.Simdide heran gidebilir.Benim herüfe söylim tamirci getirsin eve...
bende iyiyim canımıniçi hep buralardayım ben bu ay incir kürünü denedim ama devam edemedim...regli olduğum günden itibaren 5 gün soğan kabuğu kürünü uyguladım 3 gün ara verdim arkasından incir kürünü uyguladım yani incir kürünü regl bittikten sonra içtimiyi bitanem annem burda yıkamıyorum sen nasılsın bitanem
Kiz uygulayalim valla😛iha😕abahtan beri kriz geciriyorum valla,sizden ayri kalmak basima vurdu😛iha:Ne güzel bolda vaktim vardi bugün yaa.Bol bol kaynatirdik:laugh:oyyyyy bacım tamam tamam zaten belli sabahtan beri mesaj yazamadığın için iyice birikmiş sorular önceki mesajın sadece sorulardan oluşuyo🙂
kısss senin bilgisataradamı bir kür uygulasak iyice internete tutunsun güzelce yerleşsin diye:laugh:
olsun kısss bizde şimdi kaynatırız varmı öğleden sonraya bir programınKiz uygulayalim valla😛iha😕abahtan beri kriz geciriyorum valla,sizden ayri kalmak basima vurdu😛iha:Ne güzel bolda vaktim vardi bugün yaa.Bol bol kaynatirdik:laugh:
inşallah olmazsın canım güzel haberlerini bekliyoruz reglinde geçikmeler oluyormuslm kızlr regl olmadım daha ama hafif bir karın ağrım var olabilrim her an...
Esim cumadan geldikten sonra oglumu doktora götürecez.Rutin kontrolü var.Yaa o zamana kadar kaynatirdik ama benim bilgisayara güvenim yok bugün...olsun kısss bizde şimdi kaynatırız varmı öğleden sonraya bir programın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?