ins.. cnm eminim buradan kimse hamile olmadan cikmiycak hem burdaki ortam düsüncelerimizi dagitiyor stres altinda olmadigin sürece ve beyninde bebek istegi olmadigi sürece bebislerimiz süpriz yapip gelirler bize cnm bizim en önemlisi kafamizi dagitmamiz cnm bence böylesi daha iyi doktorlarda aynisini diyor bence bunlari deniyelim 🙂canım ben 2,5 yıllık evliyim.sağlık problemim vardı.oyüzden bebek düşünemedik.yeni başladık..2. ayım..inş. hepimiz için hayırlısı olur canım...
ins.. cnm eminim buradan kimse hamile olmadan cikmiycak hem burdaki ortam düsüncelerimizi dagitiyor stres altinda olmadigin sürece ve beyninde bebek istegi olmadigi sürece bebislerimiz süpriz yapip gelirler bize cnm bizim en önemlisi kafamizi dagitmamiz cnm bence böylesi daha iyi doktorlarda aynisini diyor bence bunlari deniyelim 🙂
nereye cnm cikiyormusun ben netten düstüm geldim kusura bakma cnmsağol canım ya..inş. rabbim dualarımızı kabul eder hayırlısıyla meleklerimiz gelir...ismin gibi pozitif bi kişiliğe sahip olduğun belli...hadi tekrar gürüşürüz inş..güle güle
kıslarrrrr dileğimden haber alan varmı
onun içinde dua edelim
inşallah tüpleri otoban gibi açıktır..o kadar açık olsunki.tüplerden geçerken spermlerin saatteki hızı 200 300 olsun inşallah yumurtası spermleri görünce şaşırıp kalsın hatta şaşırmaklada kalmasın hemencik çeksin içine inşallah döllenen yumurtası denizde sörf yapar gibi kayarak gelsin rahimine inşallah doktorlar dileğin rahimi görünce ilk defa böylesini muntazam rahim gördük desinler inşallah çok çok çok güzel haberlerle döner
heyooooooooooooo rahim filmini en sonunda çektirdim kızlarrrrrr.........
boşuna sabaha kadar uykusuz kalmışım, acımadı canım. pazartesi dr a göstericem sonuçlarımı....
kızlar aranızda folik asit ve kulomen kullanan varmı
desen canım ben beykozdayım. ingilizce öğretmeniyim.
kizlar ben martin -13 de regl olmustum nisaninda 13 ünde olcam diye bekliyorum belirtilerde var ama cok asiri SIK idrara cikiyorum ve bel agrim oldu gögüs uclarinda arada bi sizlama oluyor ve fena uyku basiyor bana ümitlenmek istemiyorum ama ilk bebegimde öyle olmamistim 4 yasinda bi kizim var ama 2 ci bebek bayadir istiyoruz olmuyor 2 senedir ugrasiyoruz insallah bekliyoruz olmasi icin namazda cok dua ediyorum ama allah hepimize versin bebisler
dileğiiiimmmmmm geçmiş olsun.dedim ben sana de mi?inşaallah açık da çıkar sonuç.hadi geçmiş olsun tekrar:fırtına:
sor tabiki bildiğim kadarıyla hepsini cevaplarım, ben devlet hastanesine gidiyorum canım en başından beri zeytinburnunda semihaşakir doğum evine. orda adetinin ilk günü telefonla randevu alıyosun, bittikten sonraki haftaya gün veriyolar, her hsatnenin işleyişi farklıdır heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?