kimse yaprak dökümünü izlemiyor muu??
halsizim biraz çok üzüldüm bugün yaa bu bebek fikrini nasıl kafamdan atıcam hasta olucam yoksa tatlım rabbim daha fazla bekletmez inş gücüm tükeniyo çünkü benim
sen nasıl oldun tatlım kaşintılar la aran nasıl inş biran önce iyileş yakındada hamiş haberi ver bize güzelim
kimse yaprak dökümünü izlemiyor muu??
Iyim kizlar.Bugünkü baglanti sorunlarindan sonra tekrar bir ugrayim dedim.Durum düzelmis sanirim...
Ya ben bu coklu alinti meselesini bir türlü beceremiyorum.Profesyonel Melek filan yazdigina bakmayin,cok acemiyim🙂
halsizim biraz çok üzüldüm bugün yaa bu bebek fikrini nasıl kafamdan atıcam hasta olucam yoksa tatlım rabbim daha fazla bekletmez inş gücüm tükeniyo çünkü benim
sen nasıl oldun tatlım kaşintılar la aran nasıl inş biran önce iyileş yakındada hamiş haberi ver bize güzelim

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

kizlar ben martin -13 de regl olmustum nisaninda 13 ünde olcam diye bekliyorum belirtilerde var ama cok asiri SIK idrara cikiyorum ve bel agrim oldu gögüs uclarinda arada bi sizlama oluyor ve fena uyku basiyor bana ümitlenmek istemiyorum ama ilk bebegimde öyle olmamistim 4 yasinda bi kizim var ama 2 ci bebek bayadir istiyoruz olmuyor 2 senedir ugrasiyoruz insallah bekliyoruz olmasi icin namazda cok dua ediyorum ama allah hepimize versin bebisler
Buraya girmekle insan hos vakit geciriyor kafa dagitiyor ama bebek fikrini aklindan atamiyor.Tam tersi.Bütün muhabbetler hep bebek etrafinda dönüyor.
bende aynı durumdayım canım , isyan etmek istemiyorum etmem de, ama artık bekleyecek gücüm kalmadı gerçekten , herşey boş geliyor bi oğlum var çok şükür hep ona sarılıp sarılıp kokluyorum,o da kardeş istiyor hergün söylüyor ama yok işte yokk
kıslar benim çıkmama lazım ,eşim bozuk atıyor buraya çok takılıyorum diye 🙂
öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakıınnnnn