ben sunada sinirlendim dün paylasiyim sizle ablamin görümcesi var 26 yasinda ve 3 cü cogunu aldirmis 4 üncü olmus onuda aldirmaya gitmis allahtan doktor almamis diyorumki biz cirpiniyoz bebek icin millet o güzelim canlara kiyiyor acayip sinirlendim kizdim baya haksizmiyim kizlar
sanada tünaydin canim, güzel bir gün dilerim hepinize 😀
günaydin cnm hg nasilsin
saol selzehimmm, allah kucagina almayi nasip etsin bebisini, saglikli sihhatli bi bebis olur ins
insallah cnm neden olmasin süper olur belkide ikimizin karni burnunda karsilasiriz 😀ben stuttgarttayim cnm aramizda 4 saat fln var 😀 ama benim teyzem krefeld´de size yakin yani kimbilir bulusuruz belki neden olmasin kölnden geciyorum zaten 😀
selzehimmm canımm , dikkat et kendine lütfenn , çok iyi bak kendine ara sor doktoruna bekletme ihmal etme ,üzme biziii
selzeh cnm darisi bize insallah kucagini alir anneligi tadarsin canim nekadar oldu senin bebise ?
canım benim inşallah doktorun seni üzecek birşey demez...sen birde çok içerli birisisin sanırım inşallah bi sorun çıkmazya canım iş yapamıyorum halsızlıkten işe zor gelıyorum okadar zoralnıyorumkı anlatamam sana Allah ım yardım etsın daha doktorla konusmadım gıdınce konusucam ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?