günaydin cnm hg nasilsinselzehim
carizma
izgilim
gülyüzlü ve daha kim varsa hepinize tünaydın
günaydin cnm hg nasilsinselzehim
carizma
izgilim
ben sunada sinirlendim dün paylasiyim sizle ablamin görümcesi var 26 yasinda ve 3 cü cogunu aldirmis 4 üncü olmus onuda aldirmaya gitmis allahtan doktor almamis diyorumki biz cirpiniyoz bebek icin millet o güzelim canlara kiyiyor acayip sinirlendim kizdim baya haksizmiyim kizlar
zor ama alistim baya cnm sen neresindesin ben köln... belkim görüsürüz seninle yaslarda ayni 🙂bende almanyadan 😀
isin zor ablam ya trden gelenler icin cokk zor bura...
bacım bende aynen dün öyledim bütün gün morelim bozuktu bide neden morelim bozuk diye morelim bozuluyodu ooooooooooooooooooo çok şükür bugün iyiyim havalardan sanırım ....
canım benim canının içindeki canı düşün onun üzülmesini istemezsin değilmi kıyamam sana morelini yüksek tutmaya çalış kuşum.....
doktor işini ne yaptın konuşabildinmi
evet canım hamıleyım dualrım sızınle
selzehim
carizma
izgilim
bide kaza oldu derler iyce dellenirim ne sacmalik yaa korun dedigin gibi bacim bunlar anca cana kiyarlar allah bizlere versin insallahcok haklisin anlamiyorum ben böyle insanlari......
cocuk istemiyorsan korun kardesim, dagda yasamiyosun ya, hem yapiyosun hemde nasil kiyiyosun o cocuga.... üzüldüm bak simdi ya
bacım günaydın bu sabah erkencisin bakıyorumda akşam bensiz bensiz bayağı kaynatmışsınız sizi gidi siziiiiii😀selzehim
carizma
izgilim

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

zor ama alistim baya cnm sen neresindesin ben köln... belkim görüsürüz seninle yaslarda ayni 🙂