Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

[sıze=7]evetttttttttttttttttt[/sıze]

hadi bacım hazırlan gidiyozzz

ayyy bitanem senin temiz kalbinin mutlu olması beni nekadar duygulandırdı çook güzel bir doğum günü hediyesi gerçekten dikkat et kendine tamam gülüm çok bekledin sen bu bebişi ve hakattinn sabrınla allahm sağlıcakla kucağınada versin inş

kizlar sabahlari fena belim agriyor aksama dogru hafifliyor ya regl olcam ondan yada bilmiyorum bide fena uyku bastiriyor idrarada cok cikiyorum aman neyse ney iste ümitlenmek istemiyorum 🙁

canımmm benim inş hamişsindr

canım sen nerde çektirdin yaaa hastanedemi önceden randevu almak gerekiyomu regl oldum hala nerde çektireceğime karar veremedimm

merhaba kızlar mrsm cnm hamilesin haaaa inannamıyorummmm çok sevindim ama ben sana demiştim demi hadi allah kucağına almayı nasip etsin tatlımmmmmm

hoşgeldin canımmm naslsın bebiş nasıl

inşşş birgün bizde o güzel duyguları yaşarız nurcumm hepimiz anne ği tadarzzz

nette okudum.ıki türlü siviyla cekilebiliyormus film.biri su bazinda biri yag bazinda.yag bazinda olanla yapilirsa gercekten ihtimali arttiriyormus.yaptir gülüm sende,hic durma.bende bunu yaptirmak istiyorum simdi.

nasl yani gülüm yaa hiç öle bişey duymadım da okumadımda inş canım çektirmek istiyorum gerçekten

kızlar son dk girdim bugün çok yoğundum kib hepinizi çok öpüyorum

bizde seni canım kendine iyi bak