[sıze=7]evetttttttttttttttttt[/sıze]
hadi bacım hazırlan gidiyozzz
canımmmmm çok sağol allah sana da nasip etsin inşallahhhhh... Ya bennnnn valla gözyaşlarım testi yaptığımdan beri durmuyor. çokkkk sağol çok öpüyorum.
Canımmmmm sizz gerçekten ermişsiniz...evet demiştin bahar diye ve nisanda geldi meleğim. Ve biliyor musun bana doğum günü hediyesi oldu...17 si doğum günüm. Allah sizin içgüdülerinizden de razı olsun
canımmmmmm sağolasın yaaaaaaa
ayyy bitanem senin temiz kalbinin mutlu olması beni nekadar duygulandırdı çook güzel bir doğum günü hediyesi gerçekten dikkat et kendine tamam gülüm çok bekledin sen bu bebişi ve hakattinn sabrınla allahm sağlıcakla kucağınada versin inş
kizlar sabahlari fena belim agriyor aksama dogru hafifliyor ya regl olcam ondan yada bilmiyorum bide fena uyku bastiriyor idrarada cok cikiyorum aman neyse ney iste ümitlenmek istemiyorum 🙁
canımmm benim inş hamişsindr
etmez miyim hiçççççç..... Burada birbirimizin üstünde o kadar çok hakkımız var ki anlatamam. Her anımızı beraber yaşadık aile gibi... Siz bana çok dua ettiniz sıra bende inşallah, ben de sizlere edeceğim.
Iyiki regl oldun bu iyi işte. çünkü zamanın değişmişti senin canım... şimdi en azından ne yapabileceğini biliyorsun. Reglinin bittiği ilk 7 gün içinde filmi çektir. Benim salı bitmişti perşembe filmi çektirdim tatlım. çok geç kalmamalısın. Inşallaaaaahahhhhhhhh canım tabiki sen de yaşayacaksın.
canım sen nerde çektirdin yaaa hastanedemi önceden randevu almak gerekiyomu regl oldum hala nerde çektireceğime karar veremedimm