Tam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.
Rabbim dualarımı ve sizin dualarınızı kabul etti. Galiba hamileyimmmmmm.[/QUOTE
hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:fırtına:
öyle allah yardimcimiz olsun kurban oldugum mevlam yüzümüze baksinda cocuklarimiza kardes versin vallahi 5 kardestik biz cok eglenirdik simdi kizim tek olunca diyorum ve anliyorum onu zor bisey insallah onlara kardes vercez bacim sakin kafana takma sende bende ben ümitliyim allahtan ümit kesilmezBir arkadasinda bir oglu var.O da cok istiyordu kardes.Annesine demiski babamla ikiniz beni yaparken ne yaptiysaniz yine yapin ve bana bir kardes yapin😀Cocuk akli iste.O cocugun sonra hic kardesi olmadi.Simdi 20 yasin üzerinde kendisi.allah kimseyi yalniz birakmasin.Hic olmamasida zor,tek olmasida zor...
Kalp kalbe karsidir birtanem.O senin iyiligin.Müslümam müslümanin aynasidir.Kendisi nasil ise karsisindakini de öyle görüyor.Bende öpüyorum seni kaymagimlara allahina kurban senin kiz sevdim seni ben gibisin ayni düsüncelerimizde öyle hepinizi cok sevdim ama lara benim düsüncelerimin aynisini yaziyor cnm ya süper birisin mucux 🙂
ay süperrrrrrrrrr haber bugün ne güzel haberler aldik ya cnm allah anali babali büyütsün cok sevindim yaaTam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.
Rabbim dualarımı ve sizin dualarınızı kabul etti. Galiba hamileyimmmmmm.[/QUOTE
hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:fırtına:
kızlar çok öpüyorum siziiiiiii
şimdi gideyim de hazırlık yapayım daha kocam bilmiyorrrrr 🙂
yarınki kan testi için dualarınızı bekliyorum, rabbim inşallah sizlere de nasip eder. görüşürüz.
Kizlar size söz veriyorum,eger hamile kalirsam bende ilk önce burada sizlerle paylasacagim.Allaha emanet ol güzelim benim...
tamam cnm allaha emanet ol güzel haberlerle bekliyorum seni bende m.oldum cnm kib bye melegim benimBende cikiyorum melislerim.Hepiniz Allaha emanet olun.
Gülyüzlüm seni tanidigima sevindim birtanem.Kib.Kizini öp benim icin.
Tekrar görüsmek ümidi ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?