Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.

Rabbim dualarımı ve sizin dualarınızı kabul etti. Galiba hamileyimmmmmm.[/QUOTE
hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:fırtına::abo:

Bir arkadasinda bir oglu var.O da cok istiyordu kardes.Annesine demiski babamla ikiniz beni yaparken ne yaptiysaniz yine yapin ve bana bir kardes yapin😀Cocuk akli iste.O cocugun sonra hic kardesi olmadi.Simdi 20 yasin üzerinde kendisi.allah kimseyi yalniz birakmasin.Hic olmamasida zor,tek olmasida zor...
öyle allah yardimcimiz olsun kurban oldugum mevlam yüzümüze baksinda cocuklarimiza kardes versin vallahi 5 kardestik biz cok eglenirdik simdi kizim tek olunca diyorum ve anliyorum onu zor bisey insallah onlara kardes vercez bacim sakin kafana takma sende bende ben ümitliyim allahtan ümit kesilmez

lara allahina kurban senin kiz sevdim seni ben gibisin ayni düsüncelerimizde öyle hepinizi cok sevdim ama lara benim düsüncelerimin aynisini yaziyor cnm ya süper birisin mucux 🙂
Kalp kalbe karsidir birtanem.O senin iyiligin.Müslümam müslümanin aynasidir.Kendisi nasil ise karsisindakini de öyle görüyor.Bende öpüyorum seni kaymagim:kiss:

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
gül melek...........................4-6 Nisan
Elifim ............................... 6 Nisan
ecce ................................. 8 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
tweety8378...................10 Nisan
pirenses ...................... 12 Nisan
gülyüzlü........................12 Nisan
lara...............................15 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrr):baby:

:d045:iyiki doğdun
Tam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.

Rabbim dualarımı ve sizin dualarınızı kabul etti. Galiba hamileyimmmmmm.[/QUOTE
hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:fırtına::abo:
ay süperrrrrrrrrr haber bugün ne güzel haberler aldik ya cnm allah anali babali büyütsün cok sevindim yaa

kızlar çok öpüyorum siziiiiiii

şimdi gideyim de hazırlık yapayım daha kocam bilmiyorrrrr 🙂

yarınki kan testi için dualarınızı bekliyorum, rabbim inşallah sizlere de nasip eder. görüşürüz.

Kizlar size söz veriyorum,eger hamile kalirsam bende ilk önce burada sizlerle paylasacagim.Allaha emanet ol güzelim benim...

Bende cikiyorum melislerim.Hepiniz Allaha emanet olun.
Gülyüzlüm seni tanidigima sevindim birtanem.Kib.Kizini öp benim icin.
Tekrar görüsmek ümidi ile...

Geri