Canım benim senin cuman da hayır olsun da, ben dün girdim siteye sonra face e takıldım, aradan epey bi zaman geçti atılmışım siteden seni çok sonra gördüm yani bi tanem kısma bana🙂
izgilim gecen ay ben 2 hafta öksürük ilaci kullandim normelde 1 hafta hep erken olurdum regl ama kullandigim ilac gec etti beni genelde ilaclarin dokunulmasi cok oluyor bebeim ama yinede diyorum ins bebisi vardir 🙂
Yok bacimm nerdeeeee, dün yatarken kendi kendime dü$ünüyorum, zamani gelince olur, hem cocuk oldumu uyku yok oturmak yok v.s , sabahda gözümü actim bi bulanti oldu, icimden birden ahh kesce hamile olsamda bulantim olsa diye düsündüm, meger gece kendimi kandiriyormu$um😀,
bügün arabam geliyorda ondan moralim tavan bugün...:fırtına:
canımıniçi hoşgeldiiiiiiiiiin çok özletiyon kısssss kendiniiiiii olsun bacım oğlanın vucüdu öyle öyle bağışıklık kazanacak... geçer inşallah ballı şerbet içir ıhlamur içir...canım benim yaaaaaaa kıyamam ben ona havalardan işte biz bile koca koca insanlar etkileniyoruz onlar daha savunmasız Rabbim tez zamanda versin şifasını
ya sorma bacım aynen öle bende yazıyom yazıyom gitmio bekle bekle oooooooo sinir olup çıkıyom inşallah bugün sorun çıkmaz bacım yazmammı hiç bende bu çene varken 😀