Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hg cozy dün okadar yazdim bacim bi harf bile yazmadin kiz ask ola sana 🙂 hayirli cuman ola

Canım benim senin cuman da hayır olsun da, ben dün girdim siteye sonra face e takıldım, aradan epey bi zaman geçti atılmışım siteden seni çok sonra gördüm yani bi tanem kısma bana🙂

Yok bacimm nerdeeeee, dün yatarken kendi kendime dü$ünüyorum, zamani gelince olur, hem cocuk oldumu uyku yok oturmak yok v.s , sabahda gözümü actim bi bulanti oldu, icimden birden ahh kesce hamile olsamda bulantim olsa diye düsündüm, meger gece kendimi kandiriyormu$um😀,
bügün arabam geliyorda ondan moralim tavan bugün...:fırtına:
ooooooooooooooooooooooooooo
bacım hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin

kac aylik annesi oglun ??
3 yaşında canım
canımıniçi hoşgeldiiiiiiiiiin çok özletiyon kısssss kendiniiiiii
olsun bacım oğlanın vucüdu öyle öyle bağışıklık kazanacak... geçer inşallah
ballı şerbet içir ıhlamur içir...canım benim yaaaaaaa kıyamam ben ona havalardan işte biz bile koca koca insanlar etkileniyoruz onlar daha savunmasız Rabbim tez zamanda versin şifasını
aman kız bılmıyom valla anam senın kocuşko benım kocuşko gıbı evdemı duruyor başımı beklıyor benım boyna:dark

iki gündür bana yazmiyorsun, bende dedim bi ta$ atimde yazsin,,, Ba$ardim😀

(böyle birsey az öncede yazmistim ama cikmadi.. yada ben görmedim, ikinci kez yolladiysam caktirmayin😀)
ya sorma bacım aynen öle bende yazıyom yazıyom gitmio bekle bekle oooooooo sinir olup çıkıyom inşallah bugün sorun çıkmaz
bacım yazmammı hiç bende bu çene varken 😀

Geri