çok iyiyimm bitanem bide rahim filmini nerde çekticem bulabilsem daha bomba olucamm sen nasılsın bakemmm
hadi görek seni bacim azmin sonu zaferdir bacim 🙂
ayyy inş bacm sen naaptın kıs bide hamiş çıkma bacımmm ne zamandı senin günün fıstığımm hadi bende sseni tebrik etmek istiyommm
ben neden regl olmadımm ??????????????????
gülümm inş hamişsindirrrrrrrr
cnm her namazımda dualarımdasınız zaten ama cuma zamanıda dua edicem allahım kabul etsin inşallah
bitanesi sen naslsın bakıyorum beni unuttun selam melam vermiyon bacmmm bebiş naslll
ewet adaşım yerken bi tarafımız aşınacak değil ya😀
Rabbim sebeb eylesin yediklerimizi mıknatıs gibi çekici misssssler gibi kokulu yumurtalarımız olsun spermler daha rahime girer girmez yumurtanın kokusunu alsında hemencik kendilerini yumurtanın yanında bulsun hemencik ilk geleni içine çeksin sonra şimşekler çaksın güzel güzel bölünsun öyle muntazam yumurtayı dölleyemeyen spermler pişman olsun neden bu zamana kadar biz döllemedik diye altlarına bi tabure alıp tüplerin içinde oturup birbirlerine sarılıp ağlasınlar dizlerine dizlerine vursunlar
aminnnnnnnnnnnnnnn zaten gıcığımm o spermlere yaa 2 sene oldu bişeyi becemediler bacımm gidip yardmmedecemde oraya ulaşamıyorumm kiii neyse rabbim vesile edecek muhakkak birşeyi biz alucaz anne inşşşşşş