aman desen bacımben neden regl olmadımm ??????????????????
amin ins aewet adaşım yerken bi tarafımız aşınacak değil ya😀
Rabbim sebeb eylesin yediklerimizi mıknatıs gibi çekici misssssler gibi kokulu yumurtalarımız olsun spermler daha rahime girer girmez yumurtanın kokusunu alsında hemencik kendilerini yumurtanın yanında bulsun hemencik ilk geleni içine çeksin sonra şimşekler çaksın güzel güzel bölünsun öyle muntazam yumurtayı dölleyemeyen spermler pişman olsun neden bu zamana kadar biz döllemedik diye altlarına bi tabure alıp tüplerin içinde oturup birbirlerine sarılıp ağlasınlar dizlerine dizlerine vursunlar
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşalllaaaahhhh canımcnm her namazımda dualarımdasınız zaten ama cuma zamanıda dua edicem allahım kabul etsin inşallah
evet canım benim bende çalışmalar daha yeni başlayacak hakkımızda hayırlısı artıkIZGIL bacim senin rregl daha varmis 30 nisan ins olman bebeim bende 12 nisan ins olmayiz rabbim mübarek gün kabul eyler ins.
aman desen cnm desen senden bi arca geliyor heycan yapma desem 😀D aaman desen bacım
canım desen bacım
senden umutluyuz
güzel desen bacım hhheeeeeeeeeyyyyyyyyyyttttttttt beeeeee açın yolları desenim geliyorrrrrr
yarım lt suda 5-6 tane inciri bölüp 5dk kaynattım yine başka bi kapta 3 tane havucun rendesini kaynattım 2sini karıştırıp günde 1 bardak içtim aç tok fark etmiyor bitince tekrar yenisini yaptım
hadi cnm hayırlısı inşallah gelmiştir meleğin
ben neden regl olmadımm ??????????????????
regl 14 cü günü ve ilk günü döllenme günüymüs bebem tutturmaya calis ha görem seni 😀Damiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşalllaaaahhhh canım
evet canım benim bende çalışmalar daha yeni başlayacak hakkımızda hayırlısı artık
çok iyiyimm bitanem bide rahim filmini nerde çekticem bulabilsem daha bomba olucamm sen nasılsın bakemmm
hadi görek seni bacim azmin sonu zaferdir bacim 🙂
ayyy inş bacm sen naaptın kıs bide hamiş çıkma bacımmm ne zamandı senin günün fıstığımm hadi bende sseni tebrik etmek istiyommm
ben neden regl olmadımm ??????????????????
gülümm inş hamişsindirrrrrrrr
cnm her namazımda dualarımdasınız zaten ama cuma zamanıda dua edicem allahım kabul etsin inşallah
bitanesi sen naslsın bakıyorum beni unuttun selam melam vermiyon bacmmm bebiş naslll
ewet adaşım yerken bi tarafımız aşınacak değil ya😀
Rabbim sebeb eylesin yediklerimizi mıknatıs gibi çekici misssssler gibi kokulu yumurtalarımız olsun spermler daha rahime girer girmez yumurtanın kokusunu alsında hemencik kendilerini yumurtanın yanında bulsun hemencik ilk geleni içine çeksin sonra şimşekler çaksın güzel güzel bölünsun öyle muntazam yumurtayı dölleyemeyen spermler pişman olsun neden bu zamana kadar biz döllemedik diye altlarına bi tabure alıp tüplerin içinde oturup birbirlerine sarılıp ağlasınlar dizlerine dizlerine vursunlar
aminnnnnnnnnnnnnnn zaten gıcığımm o spermlere yaa 2 sene oldu bişeyi becemediler bacımm gidip yardmmedecemde oraya ulaşamıyorumm kiii neyse rabbim vesile edecek muhakkak birşeyi biz alucaz anne inşşşşşş
bencede yada 2 gün daha bekle olmazsa yap olmazsan zaten kesin cikar hic bukadar strese girme 🙂 kasiklarinda agri varmiSağol canım
Desenciğim ilaçların etkisi olabilir, psikolojik olabilir ya da gebesindir. Ama tatlım bu kadar kendini yiyeceğine bir test yapsana.
heeeeee bacım bu ay çok pis çalışcam heeeeee😀regl 14 cü günü ve ilk günü döllenme günüymüs bebem tutturmaya calis ha görem seni 😀D
aynen bacım yaaaa imkanım olsa tutayım ellerinden götüreyim bi tanıştırayım ammmmaaa.....nasıl olcak bilmemaminnnnnnnnnnnnnnn zaten gıcığımm o spermlere yaa 2 sene oldu bişeyi becemediler bacımm gidip yardmmedecemde oraya ulaşamıyorumm kiii neyse rabbim vesile edecek muhakkak birşeyi biz alucaz anne inşşşşşş
şaka bir yana Rabbim nasip ettikten sonraaaaa ooooooo bize sadece Rabbim nasip et demek düşer....(amiiin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?