Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewet adaşım yerken bi tarafımız aşınacak değil ya😀
Rabbim sebeb eylesin yediklerimizi mıknatıs gibi çekici misssssler gibi kokulu yumurtalarımız olsun spermler daha rahime girer girmez yumurtanın kokusunu alsında hemencik kendilerini yumurtanın yanında bulsun hemencik ilk geleni içine çeksin sonra şimşekler çaksın güzel güzel bölünsun öyle muntazam yumurtayı dölleyemeyen spermler pişman olsun neden bu zamana kadar biz döllemedik diye altlarına bi tabure alıp tüplerin içinde oturup birbirlerine sarılıp ağlasınlar dizlerine dizlerine vursunlar
amin ins ahahahahahhahahahahahhahahahahahah 😀DD allah seni ne etmiye yaa ahahahahha yarildim gülmekten

cnm her namazımda dualarımdasınız zaten ama cuma zamanıda dua edicem allahım kabul etsin inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşalllaaaahhhh canım
IZGIL bacim senin rregl daha varmis 30 nisan ins olman bebeim bende 12 nisan ins olmayiz rabbim mübarek gün kabul eyler ins.
evet canım benim bende çalışmalar daha yeni başlayacak hakkımızda hayırlısı artık

yarım lt suda 5-6 tane inciri bölüp 5dk kaynattım yine başka bi kapta 3 tane havucun rendesini kaynattım 2sini karıştırıp günde 1 bardak içtim aç tok fark etmiyor bitince tekrar yenisini yaptım

hadi cnm hayırlısı inşallah gelmiştir meleğin

Sağol canım
ben neden regl olmadımm ??????????????????

Desenciğim ilaçların etkisi olabilir, psikolojik olabilir ya da gebesindir. Ama tatlım bu kadar kendini yiyeceğine bir test yapsana.

çok iyiyimm bitanem bide rahim filmini nerde çekticem bulabilsem daha bomba olucamm sen nasılsın bakemmm

hadi görek seni bacim azmin sonu zaferdir bacim 🙂

ayyy inş bacm sen naaptın kıs bide hamiş çıkma bacımmm ne zamandı senin günün fıstığımm hadi bende sseni tebrik etmek istiyommm

ben neden regl olmadımm ??????????????????

gülümm inş hamişsindirrrrrrrr

cnm her namazımda dualarımdasınız zaten ama cuma zamanıda dua edicem allahım kabul etsin inşallah

bitanesi sen naslsın bakıyorum beni unuttun selam melam vermiyon bacmmm bebiş naslll

ewet adaşım yerken bi tarafımız aşınacak değil ya😀
Rabbim sebeb eylesin yediklerimizi mıknatıs gibi çekici misssssler gibi kokulu yumurtalarımız olsun spermler daha rahime girer girmez yumurtanın kokusunu alsında hemencik kendilerini yumurtanın yanında bulsun hemencik ilk geleni içine çeksin sonra şimşekler çaksın güzel güzel bölünsun öyle muntazam yumurtayı dölleyemeyen spermler pişman olsun neden bu zamana kadar biz döllemedik diye altlarına bi tabure alıp tüplerin içinde oturup birbirlerine sarılıp ağlasınlar dizlerine dizlerine vursunlar

aminnnnnnnnnnnnnnn zaten gıcığımm o spermlere yaa 2 sene oldu bişeyi becemediler bacımm gidip yardmmedecemde oraya ulaşamıyorumm kiii neyse rabbim vesile edecek muhakkak birşeyi biz alucaz anne inşşşşşş

aysegülüm bacim valla bekliyorum regl olmayi cnm ümidim hic yok yarin birgün kesin olurum bakalim rabbim umarim dularimi kabul eder 12 sinde olmam gerek ama hayirlisi ins olmam ya 🙁

regl 14 cü günü ve ilk günü döllenme günüymüs bebem tutturmaya calis ha görem seni 😀D
heeeeee bacım bu ay çok pis çalışcam heeeeee😀
aminnnnnnnnnnnnnnn zaten gıcığımm o spermlere yaa 2 sene oldu bişeyi becemediler bacımm gidip yardmmedecemde oraya ulaşamıyorumm kiii neyse rabbim vesile edecek muhakkak birşeyi biz alucaz anne inşşşşşş
aynen bacım yaaaa imkanım olsa tutayım ellerinden götüreyim bi tanıştırayım ammmmaaa.....nasıl olcak bilmem
şaka bir yana Rabbim nasip ettikten sonraaaaa ooooooo bize sadece Rabbim nasip et demek düşer....(amiiin)

Geri