simdi hep dua ediyoruz ya, insallah regl olmayiz diye... bundan 20 sene sonrada, yine hepimiz burda bu seferde insallah regl oluruz diye dua edermi$iz... Meneposa girmemek icin 🙂)))
canlarım 2 nisanda beta hcg 0,100 çıkmıştı biliyorsunuz,yazmıştım.Bu durumda gebelik imkansız gibi bişey , ne kasık ağrısı ne regl ağrısı hiiiçbişey yokkiiii ...
ilaçlardandır di miiiii
test yapmam herhale bakayım dr. cuğuma mil attım cevap yazsında bakalım ne diyecekk
aminnnnnnnnnnnnnnn zaten gıcığımm o spermlere yaa 2 sene oldu bişeyi becemediler bacımm gidip yardmmedecemde oraya ulaşamıyorumm kiii neyse rabbim vesile edecek muhakkak birşeyi biz alucaz anne inşşşşşş
AHHH CNM AYŞEGÜLÜMMM HİÇ UNUTURMUYUM SENİ BİTANEMMM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAYA Bİ İYİ GÖRDÜM SENİ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALICAZ.COZYCİM KÜRÜBEN HERGÜN İÇTİM HASTALANINCAYA KADAR EĞER REGL OLURSAN BİTİNCE TEKRAR DEVAM EDİCEN CNM
kızlar ben çıkıyorum işlerim çok yoğun ara ara girer laf atarım size kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn öpüyorum sizi.... Bol hamişli günler olsun inşallaaaaaaaaaaaahhhh.......
canlarım 2 nisanda beta hcg 0,100 çıkmıştı biliyorsunuz,yazmıştım.bu durumda gebelik imkansız gibi bişey , ne kasık ağrısı ne regl ağrısı hiiiçbişey yokkiiii ...
Ilaçlardandır di miiiii
test yapmam herhale bakayım dr. Cuğuma mil attım cevap yazsında bakalım ne diyecekk