verirsin verirsinn senin çocuğun oluyo işde azdaha sık dişini bacmmm yakında olucannn aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa bende onu diyommmmmmmm insallah olurda aham böyle bagiririz 😀D ha bu arada bu sefer hamis kalirsiniz normel dogummu sezeryanmi dersiniz valla ben kizimi normel dogurdum tavsiyede ederim süper direk kucagina veriyorlar oda okluyor seni oyhhh süper bisey ya ins 2 cimdede ayni seyi tadarim
selam kızlarrrr dun gıremedım aksam okudum ancak...baglantı yoktu ısyerınde aksamda kımsecıkler yoktu özledım sızı nasılsınız bakalım?
AHHH CNM AYŞEGÜLÜMMM HİÇ UNUTURMUYUM SENİ BİTANEMMM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAYA Bİ İYİ GÖRDÜM SENİ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALICAZ.COZYCİM KÜRÜBEN HERGÜN İÇTİM HASTALANINCAYA KADAR EĞER REGL OLURSAN BİTİNCE TEKRAR DEVAM EDİCEN CNM
canımmmmmmmmmmmmm bitanemm inşş rabbim sağlıcakla kucağına versinnn darıs başima
günaydın tontişler..
amannnn aşilamanın gülü güzeli nerdesinn bacımmm seni çokkkkkkkkk özledimmm kızzz herşey yolunda diymi bitanemmm dua ediyozz sana
Kızlar ben çıkıyorum birazdan tekrar girerim hadi görüşürüz canlarım
güle güle canımmm
aaahhhhh bacım Rabbim nasip etsin kıssssss ağzından bal damlıyoamin bacim ama ne bilem ikinizde onu hissettim demedi demeiyn haaa 😛
canlarım 2 nisanda beta hcg 0,100 çıkmıştı biliyorsunuz,yazmıştım.Bu durumda gebelik imkansız gibi bişey , ne kasık ağrısı ne regl ağrısı hiiiçbişey yokkiiii ...
ilaçlardandır di miiiii
test yapmam herhale bakayım dr. cuğuma mil attım cevap yazsında bakalım ne diyecekk
Sağol canımAHHH CNM AYŞEGÜLÜMMM HİÇ UNUTURMUYUM SENİ BİTANEMMM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAYA Bİ İYİ GÖRDÜM SENİ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALICAZ.COZYCİM KÜRÜBEN HERGÜN İÇTİM HASTALANINCAYA KADAR EĞER REGL OLURSAN BİTİNCE TEKRAR DEVAM EDİCEN CNM
dur kısssssssss ben cıktım sayılır depresyondan veeeee bı haberım varrrrrrr işten ayrılıyorummmmm.dun baglantı yoktu ısyerınde aksam evden gırdım kımse yoktu soyle bı baktım....cok özledım sızı amaaaaa yawwwwwcanımmmmmmmmmmmmm nerdesin sen yaaa hasretinden tekrar depresyona gircem diye ödüm koptu
benim kalbim tamiz bacim bi arkadasim 5 yildir olmuyor dedimki izine git gel hamis kalcan bacim dedim icime dogdu dedim kiz izine gitti geldi aradi bacim hamisim kalbin cok temizmis diye agladi bende agladim mutluluktan bacim darisi bizlere insaaahhhhh bacım Rabbim nasip etsin kıssssss ağzından bal damlıyo
iyiyim tatlılarım ne olsun..işe geldim işte..dün çok sıkmışım kendimi..bugün sabah kalktığımda kendimi hiç iyi hissetmiyordum..işe geldim kahvaltı ettim arkadaşlarımı gördüm iyi geldi valla..şimdi daha iyiyim..
günaydın tontişler..
İZGİL
senin o hepimize ettiğin komik ve harika içten dualarını yerim senin..dün okudum okudum mutlu oldum..
iyiyim tatlılarım ne olsun..işe geldim işte..dün çok sıkmışım kendimi..bugün sabah kalktığımda kendimi hiç iyi hissetmiyordum..işe geldim kahvaltı ettim arkadaşlarımı gördüm iyi geldi valla..şimdi daha iyiyim..
cnm ama geç döllenmede olabilir biliyosun benim 7.günde 26,26 çıkmıştı bi günün geçsin biraz sonra bence kan testini tekrarla
dur kısssssssss ben cıktım sayılır depresyondan veeeee bı haberım varrrrrrr işten ayrılıyorummmmm
kıssssss ayrılıyormusun eeeeeeeeeeeeeeeee nasıl oldu anlatsana nasıl dedin ayyyy hayırlısı olsundur kısssssssss ben cıktım sayılır depresyondan veeeee bı haberım varrrrrrr işten ayrılıyorummmmm.dun baglantı yoktu ısyerınde aksam evden gırdım kımse yoktu soyle bı baktım....cok özledım sızı amaaaaa yawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?