aaaaaaaaaaaaa bende onu diyommmmmmmm insallah olurda aham böyle bagiririz 😀D ha bu arada bu sefer hamis kalirsiniz normel dogummu sezeryanmi dersiniz valla ben kizimi normel dogurdum tavsiyede ederim süper direk kucagina veriyorlar oda okluyor seni oyhhh süper bisey ya ins 2 cimdede ayni seyi tadarim
iyiyim tatlılarım ne olsun..işe geldim işte..dün çok sıkmışım kendimi..bugün sabah kalktığımda kendimi hiç iyi hissetmiyordum..işe geldim kahvaltı ettim arkadaşlarımı gördüm iyi geldi valla..şimdi daha iyiyim..
AHHH CNM AYŞEGÜLÜMMM HİÇ UNUTURMUYUM SENİ BİTANEMMM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAYA Bİ İYİ GÖRDÜM SENİ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALICAZ.COZYCİM KÜRÜBEN HERGÜN İÇTİM HASTALANINCAYA KADAR EĞER REGL OLURSAN BİTİNCE TEKRAR DEVAM EDİCEN CNM
canlarım 2 nisanda beta hcg 0,100 çıkmıştı biliyorsunuz,yazmıştım.Bu durumda gebelik imkansız gibi bişey , ne kasık ağrısı ne regl ağrısı hiiiçbişey yokkiiii ...
ilaçlardandır di miiiii
test yapmam herhale bakayım dr. cuğuma mil attım cevap yazsında bakalım ne diyecekk
Canım döllenmeden 10 gün geçmişse bu değere güvenebilrsin. Tatlım hem stres yaptın hem ilaç kullandın o yüzden hem daha 1 gün geçmiş rahat ol biraz
cozyyy bakıyorumm daa ne selam ne kelamm küsersem sana görürsünn bir hoş geldin demedinn yaaaa[/QUOTE]
Ayşem gülüm kız ben bi taraftan çalışıyorum hızlıca geçiyorum sayfaları kim önce kim sonra karıştırdım tatlım. Hoşgeldin gözümüzün nuru gönlümüzün gülü🙂
AHHH CNM AYŞEGÜLÜMMM HİÇ UNUTURMUYUM SENİ BİTANEMMM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAYA Bİ İYİ GÖRDÜM SENİ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALICAZ.COZYCİM KÜRÜBEN HERGÜN İÇTİM HASTALANINCAYA KADAR EĞER REGL OLURSAN BİTİNCE TEKRAR DEVAM EDİCEN CNM
iyiyim tatlılarım ne olsun..işe geldim işte..dün çok sıkmışım kendimi..bugün sabah kalktığımda kendimi hiç iyi hissetmiyordum..işe geldim kahvaltı ettim arkadaşlarımı gördüm iyi geldi valla..şimdi daha iyiyim..