Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

verirsin verirsinn senin çocuğun oluyo işde azdaha sık dişini bacmmm yakında olucannn aaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaa bende onu diyommmmmmmm insallah olurda aham böyle bagiririz 😀D ha bu arada bu sefer hamis kalirsiniz normel dogummu sezeryanmi dersiniz valla ben kizimi normel dogurdum tavsiyede ederim süper direk kucagina veriyorlar oda okluyor seni oyhhh süper bisey ya ins 2 cimdede ayni seyi tadarim

iyiyim tatlılarım ne olsun..işe geldim işte..dün çok sıkmışım kendimi..bugün sabah kalktığımda kendimi hiç iyi hissetmiyordum..işe geldim kahvaltı ettim arkadaşlarımı gördüm iyi geldi valla..şimdi daha iyiyim..

selam kızlarrrr dun gıremedım aksam okudum ancak...baglantı yoktu ısyerınde aksamda kımsecıkler yoktu özledım sızı nasılsınız bakalım?

canımmmmmmmmmmmmm nerdesin sen yaaa hasretinden tekrar depresyona gircem diye ödüm koptuuu

AHHH CNM AYŞEGÜLÜMMM HİÇ UNUTURMUYUM SENİ BİTANEMMM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAYA Bİ İYİ GÖRDÜM SENİ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALICAZ.COZYCİM KÜRÜBEN HERGÜN İÇTİM HASTALANINCAYA KADAR EĞER REGL OLURSAN BİTİNCE TEKRAR DEVAM EDİCEN CNM

canımmmmmmmmmmmmm bitanemm inşş rabbim sağlıcakla kucağına versinnn darıs başima

günaydın tontişler..

amannnn aşilamanın gülü güzeli nerdesinn bacımmm seni çokkkkkkkkk özledimmm kızzz herşey yolunda diymi bitanemmm dua ediyozz sana

Kızlar ben çıkıyorum birazdan tekrar girerim hadi görüşürüz canlarım

güle güle canımmm

canlarım 2 nisanda beta hcg 0,100 çıkmıştı biliyorsunuz,yazmıştım.Bu durumda gebelik imkansız gibi bişey , ne kasık ağrısı ne regl ağrısı hiiiçbişey yokkiiii ...
ilaçlardandır di miiiii
test yapmam herhale bakayım dr. cuğuma mil attım cevap yazsında bakalım ne diyecekk

Canım döllenmeden 10 gün geçmişse bu değere güvenebilrsin. Tatlım hem stres yaptın hem ilaç kullandın o yüzden hem daha 1 gün geçmiş rahat ol biraz

cozyyy bakıyorumm daa ne selam ne kelamm küsersem sana görürsünn bir hoş geldin demedinn yaaaa[/QUOTE]

Ayşem gülüm kız ben bi taraftan çalışıyorum hızlıca geçiyorum sayfaları kim önce kim sonra karıştırdım tatlım. Hoşgeldin gözümüzün nuru gönlümüzün gülü🙂

AHHH CNM AYŞEGÜLÜMMM HİÇ UNUTURMUYUM SENİ BİTANEMMM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAYA Bİ İYİ GÖRDÜM SENİ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALICAZ.COZYCİM KÜRÜBEN HERGÜN İÇTİM HASTALANINCAYA KADAR EĞER REGL OLURSAN BİTİNCE TEKRAR DEVAM EDİCEN CNM
Sağol canım

günaydın tontişler..

İZGİL
senin o hepimize ettiğin komik ve harika içten dualarını yerim senin..dün okudum okudum mutlu oldum..

iyiyim tatlılarım ne olsun..işe geldim işte..dün çok sıkmışım kendimi..bugün sabah kalktığımda kendimi hiç iyi hissetmiyordum..işe geldim kahvaltı ettim arkadaşlarımı gördüm iyi geldi valla..şimdi daha iyiyim..

canımcım hoşgeldin , nasılsın bi tanemm , dün yetişemedim sana burası çok karışıktı...

cnm ama geç döllenmede olabilir biliyosun benim 7.günde 26,26 çıkmıştı bi günün geçsin biraz sonra bence kan testini tekrarla

ya olsa mı iyi olmasa mı karar veremedim , ama değilimdir herhalde yaa, tabii en doğrusunu rabbim bilir.

dur kısssssssss ben cıktım sayılır depresyondan veeeee bı haberım varrrrrrr işten ayrılıyorummmmm

aaayyyyyyyyyyy darısı başımaaaaaaaa, çokkk kıskandım seniiiiiiii, bende ayrılmak istiyorummmmmmmmmmmmm

Geri