Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlarrr, annemler geldi bursadan zaten çok giremiyodum şimdi kolay kolay oturamam pc ye🙂 şehnazın yazısını bulmaya çalıştım ama bulamadım, umarım iyi geçmiştir şehnazcım dün, hepinizi çok çok öpüyorum hoşçakalın.....

pişşşşştttttt forumda kimse varmı sesimi duyan varmı mesaj yazmak isteyen varmı muhabbet etmek isteyen varmı hamile kalmak isteyen varmı(yok yok bu soru gereksiz oldu)😀

canım özliycez seni yaa kendine iyi bak

pişşşşştttttt forumda kimse varmı sesimi duyan varmı mesaj yazmak isteyen varmı muhabbet etmek isteyen varmı hamile kalmak isteyen varmı(yok yok bu soru gereksiz oldu)😀

izgilimm sen çıktın millet hasretinden sohbet edemedi gitti neydeyonnn ben varım ben odeğilde hamle kalmak isteyenmı nedemek yaa gülümm dalga mı geçiyonn bebeğimm sen benleee 😛iha:😛iha:

kuşuuuuuum hoşgeldin keyifler nasıl biz iyiyiz takım takım takılıyoruz buralarda😀
evet test yapacaktı ama bilmiyorum

gelsin de cevap versinn onun testini biz burdan göremiyozki yawwww meark ediyozzzz

saol gülüm allah razı olsunn sadece hamile kalmıyım yaa kucağımada alıyım sağlıcakla inş öle de sen bana dua ederken tamammı

Kizlar selam.Nasilsiniz hepiniz?
oooooooooooooooo bacım sakın kimseye kaptırma neti.....😀 hoşgeldin kısssss
heeeee bacım biz nerden bilek yawwww haklısın nerelerdediniz kısssss hadi ben kocişkocuğumu doyurdum siz nereeeee gittiniz sakın bana açıktım yemek yedim deme heeeeeeeeeeee daha az önce yedin