selam kızlarrr, annemler geldi bursadan zaten çok giremiyodum şimdi kolay kolay oturamam pc ye🙂 şehnazın yazısını bulmaya çalıştım ama bulamadım, umarım iyi geçmiştir şehnazcım dün, hepinizi çok çok öpüyorum hoşçakalın.....
pişşşşştttttt forumda kimse varmı sesimi duyan varmı mesaj yazmak isteyen varmı muhabbet etmek isteyen varmı hamile kalmak isteyen varmı(yok yok bu soru gereksiz oldu)😀
selam kızlarrr, annemler geldi bursadan zaten çok giremiyodum şimdi kolay kolay oturamam pc ye🙂 şehnazın yazısını bulmaya çalıştım ama bulamadım, umarım iyi geçmiştir şehnazcım dün, hepinizi çok çok öpüyorum hoşçakalın.....
pişşşşştttttt forumda kimse varmı sesimi duyan varmı mesaj yazmak isteyen varmı muhabbet etmek isteyen varmı hamile kalmak isteyen varmı(yok yok bu soru gereksiz oldu)😀
kiz ben degildim ki gaza basmak isteyennnn... izgiliiiiimmmm diii. Niyeee kizzzz basalim valla hepimiz gazaaa... ben ilk kizimdan sonra basmadigim hataydi....
Allah razi olsun senden tatlim... Rabbim kimseye yasatmassin insallah. Allahim insallah sanada tattirir hamileligi en kisa zamanda... canim benim
canim benim cooooooooooookkk sevindimmmm... Rabbim insallah sag salim kucagina da almayi nasip eder insallahhhh.
aaaaaa yyy fıstığın neresin sen merak ettim seni naslsnnn
hala kafan karışık diymii benimde yaaa hsgyi nerde çekticem karar veremiyorumm heryer çekmiyo bide güvenemiyorumm
heeeee bacım biz nerden bilek yawwww haklısın nerelerdediniz kısssss hadi ben kocişkocuğumu doyurdum siz nereeeee gittiniz sakın bana açıktım yemek yedim deme heeeeeeeeeeee daha az önce yedin