Yok canim benim,bugün daha kararliyim.Dün cozy bana cok cesaret verdi.Herseyde risk var dogumda da sonucta karaciger nakli olmiycan filan dedi.Benim kafama dank etti.Allah razi olsun kizdan.Gözümü acti gercekten.Böyle birseye ihtiyacim varmis benim.Canim oglumu hastaneye yatacam diye annemlere götürmüstüm ben.Hastaneye yatmadim ama o yinede gitmisken kalmak istemisti.Dün gidip getirdim.Simdi o evde olunca haliyle bir kac gün yaptigim kadar cok giremiyorum nete.Esiminde pc de isleri oluyor derken fzla firsatim olmuyor.Ama haftaya yine okullar aciliyor.O zaman ögleden önceleri ugrarim yine.Sen nasilsin bugün gülüm?
canımm çok sevindimmm valla kararsızlık feciii bişeyyy allahmm inş sonucunda sana taptaze organik orfganik melişler versinn ben de işde biraz kafam karışk az bişey yazlz kalıp düşünmek istemiyorum yeniden depresyona girmemek içinn kız cozy bacıda bişey var bana dün bişeyler dedi biranda depresyondan çıktım bacımm allah ondan razı olsun tatlı kadın rabbim onuda kucağını boş bırakmasın hiçnbirimizinde bitanem
deyince ayrıldımmmmm...