Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok canim benim,bugün daha kararliyim.Dün cozy bana cok cesaret verdi.Herseyde risk var dogumda da sonucta karaciger nakli olmiycan filan dedi.Benim kafama dank etti.Allah razi olsun kizdan.Gözümü acti gercekten.Böyle birseye ihtiyacim varmis benim.Canim oglumu hastaneye yatacam diye annemlere götürmüstüm ben.Hastaneye yatmadim ama o yinede gitmisken kalmak istemisti.Dün gidip getirdim.Simdi o evde olunca haliyle bir kac gün yaptigim kadar cok giremiyorum nete.Esiminde pc de isleri oluyor derken fzla firsatim olmuyor.Ama haftaya yine okullar aciliyor.O zaman ögleden önceleri ugrarim yine.Sen nasilsin bugün gülüm?

canımm çok sevindimmm valla kararsızlık feciii bişeyyy allahmm inş sonucunda sana taptaze organik orfganik melişler versinn ben de işde biraz kafam karışk az bişey yazlz kalıp düşünmek istemiyorum yeniden depresyona girmemek içinn kız cozy bacıda bişey var bana dün bişeyler dedi biranda depresyondan çıktım bacımm allah ondan razı olsun tatlı kadın rabbim onuda kucağını boş bırakmasın hiçnbirimizinde bitanem

Bu sabahta hastaneye gittim kızım hastaydı onu dr a götürdüm
gitmişken bende dr a sorarım diyordum amma kadın doğum dr u izindeymiş
Bizim ilçede özel labaratuvar da hastanede yok kadın doğum dr u istemediği sürecede kan testi yapmıyorlar oooof of

selammmmmmmmmmm!!!!!
bende bugün resmen işten ayrıldım,malum bizim iş oldukça stresli bide tek pazartesileri tatilim oluyodu eşime hiç vakit ayıramıyodum ve bebek isteyince adam isyan etti😀
ben seni göremiyorum ki bebeği leyleklermi getirecek:abo:deyince ayrıldımmmmm...
çok rahatladım bugün öncelikle iyi bir uyku çektim ve bu ay sadece bebişimi düşüneceğim umarım oda beni bekletmezz:hail:
oooohhhhh oooohhhhh gel bacım gel ne o öyle insanı sinir stres sahibi yapıyor bu insanlar....çuvalla para verseler insan kahrı çekilmez...
ne iyi olmuş kuşummmmmmm
hadi bakalım uykumuzuda aldıkkkkk oooohhhhh
herşeye sıfırdan başlıyormuşsun gibi düşün öncesi yok...bu ay ilk sefa istiyorsun meleğini hadi bakalımmmm canım Rabbim seninde meleğini göndersin bu ay inşallahhhhhhhhhhh

kısslar dün hormon testi için 4tüpcük kan verdim bugün saat 3te sonuçları çıkacak umarım hormonlarım akıllı uslu duruyorlardır,biyaramazlık yoktur😀
bide benim için dua edermisiniz,inşallah sorun olmazda dileğime ve tabiki hepimiz dileklerimize kavuşur döbişlerimizde melişlerimizi uyuturuz inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn!!!!!!!

kız bu lara bac nerde naslsınz dedi gerisi yokkk

lara elma dersem çık armut dersemm çıkmaaaaaaaaaaaaaaaaa
elmmmmmmaaaaaaaaaa kız elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kiz geldim geldim,koy elmani cebine😀Benim pc bugün biraz agirda yetisemiyom size.😀
Yazgülünü bulsam bulsam ben bulurum.O hollandada siz uzaksiniz,ben daha yakinim ona.Birazdan düserim pesine😀

Bu sabahta hastaneye gittim kızım hastaydı onu dr a götürdüm
gitmişken bende dr a sorarım diyordum amma kadın doğum dr u izindeymiş
Bizim ilçede özel labaratuvar da hastanede yok kadın doğum dr u istemediği sürecede kan testi yapmıyorlar oooof of
haydaaaaaaaa ne iziniymiş kııısss bu bayram değil seyran değil bizim doktor neden gitti bacım idrar testi yap istersen

selammmmmmmmmmm!!!!!
bende bugün resmen işten ayrıldım,malum bizim iş oldukça stresli bide tek pazartesileri tatilim oluyodu eşime hiç vakit ayıramıyodum ve bebek isteyince adam isyan etti😀
ben seni göremiyorum ki bebeği leyleklermi getirecek:abo:deyince ayrıldımmmmm...
çok rahatladım bugün öncelikle iyi bir uyku çektim ve bu ay sadece bebişimi düşüneceğim umarım oda beni bekletmezz:hail:

canımm neoluyo bugün foruma böle herkes işi bırakıp ev kadınlığına soyunuyo tatlı cadımda iş bırakıp ev kadını olmaya aday olduu senin için hayırlısı buymuş demekki tatlım inş dediğin gibi bebeişinde çabucak gelir bekletmez anneciğini

kııııızlar ben geldim
ama malesef güzel bir haber veremiyeceğim
Dün gece test yaptım negatif çıktı
Hala regl de olmadım öööyle bekliyorum

canımmm yaaaa bende heycanla müthiş bir haber bekliyodum senden ama halen regl olmamişsın belkimde geç döllenme olmuşdur

bence lara bacı geçmiş sayfalara takılı kaldıııııı eeeeeeee böleeee ara verirse öleeeeeee olur dimi ama
geeeeeeel bacııııım gel okumakla bitmezzzzzzzz gel kuşum sen gel yamacımıza

geldi bacım geldi okadar bağırdım ki foumun en başndakiler bilem duyduuu 😀

oooohhhhh oooohhhhh gel bacım gel ne o öyle insanı sinir stres sahibi yapıyor bu insanlar....çuvalla para verseler insan kahrı çekilmez...
ne iyi olmuş kuşummmmmmm
hadi bakalım uykumuzuda aldıkkkkk oooohhhhh
herşeye sıfırdan başlıyormuşsun gibi düşün öncesi yok...bu ay ilk sefa istiyorsun meleğini hadi bakalımmmm canım Rabbim seninde meleğini göndersin bu ay inşallahhhhhhhhhhh
demi izgil milletin sitresini yükleneceğime bebişimin sorumluluğunu yüklenirim😀
saolo canım....

Geri