Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence lara bacı geçmiş sayfalara takılı kaldıııııı eeeeeeee böleeee ara verirse öleeeeeee olur dimi ama
geeeeeeel bacııııım gel okumakla bitmezzzzzzzz gel kuşum sen gel yamacımıza

Yok bacim yok.Bugün hic okumadim valla.Okuyup bitirinceye kadar forumda kimse kalmiyor.Kiz hala görmüyonuzmu beni laaa deli olcam...😀

kısslar dün hormon testi için 4tüpcük kan verdim bugün saat 3te sonuçları çıkacak umarım hormonlarım akıllı uslu duruyorlardır,biyaramazlık yoktur😀
bide benim için dua edermisiniz,inşallah sorun olmazda dileğime ve tabiki hepimiz dileklerimize kavuşur döbişlerimizde melişlerimizi uyuturuz inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn!!!!!!!
inşallah hormonların tam ayarındadır inşallah kumda kürekle kale yapan çocuklar gibi uslu uslu rahimini gebeliğe hazırlıyorlardır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selammmmmmmmmmm!!!!!
bende bugün resmen işten ayrıldım,malum bizim iş oldukça stresli bide tek pazartesileri tatilim oluyodu eşime hiç vakit ayıramıyodum ve bebek isteyince adam isyan etti😀
ben seni göremiyorum ki bebeği leyleklermi getirecek:abo:deyince ayrıldımmmmm...
çok rahatladım bugün öncelikle iyi bir uyku çektim ve bu ay sadece bebişimi düşüneceğim umarım oda beni bekletmezz:hail:

Hosgeldin canim.Iyi etmissin bebek daha önemli tabii.Streste olumsuz etkiledigine göre en dogru karari vermissin.

Bu sabahta hastaneye gittim kızım hastaydı onu dr a götürdüm
gitmişken bende dr a sorarım diyordum amma kadın doğum dr u izindeymiş
Bizim ilçede özel labaratuvar da hastanede yok kadın doğum dr u istemediği sürecede kan testi yapmıyorlar oooof of

haydaaa bide şu drlar izine çıkmıyomu çok sinir oluyorumyaaa

kısslar dün hormon testi için 4tüpcük kan verdim bugün saat 3te sonuçları çıkacak umarım hormonlarım akıllı uslu duruyorlardır,biyaramazlık yoktur😀
bide benim için dua edermisiniz,inşallah sorun olmazda dileğime ve tabiki hepimiz dileklerimize kavuşur döbişlerimizde melişlerimizi uyuturuz inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn!!!!!!!

inşşşş bitanem hormanların çokk akıllı çalışıyodur hiç bir sorun yoktur inşşş aminnnnnnnnnnnnn

Kiz geldim geldim,koy elmani cebine😀Benim pc bugün biraz agirda yetisemiyom size.😀
Yazgülünü bulsam bulsam ben bulurum.O hollandada siz uzaksiniz,ben daha yakinim ona.Birazdan düserim pesine😀

valla bulursan söle ayşegülll sana seker vericek diye çabuk gelsinnn şaka bir yana çok özledim canım arkişimi yaaa

ohhhh ohhhhh elmammma bana kald ohhhhhhhhhh ohhhhhh

inşallah hormonların tam ayarındadır inşallah kumda kürekle kale yapan çocuklar gibi uslu uslu rahimini gebeliğe hazırlıyorlardır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayyy çoook güzel dualar ediyorsun

Kız İzgi banada bir dua et

Korkmaya başladım bir terslik mi var diye
Hamileyseeem testler pozitif çıııksıııııın değilseeeem artık şu regl gelsiiiiiiin

canımm neoluyo bugün foruma böle herkes işi bırakıp ev kadınlığına soyunuyo tatlı cadımda iş bırakıp ev kadını olmaya aday olduu senin için hayırlısı buymuş demekki tatlım inş dediğin gibi bebeişinde çabucak gelir bekletmez anneciğini
inşallah ayşegülcüm inşallah çok beklşetmez:fırtına:
ben ya bebek isteğinden yada işten vazgeçecektim tabiki iş dedim bide benimki 2aylık ara verme gibi dersane öğretmeniyim ya sonra yaz tatili sonra yeni sezon ve biçok dersaneden şimdiden yeni sezon için teklifler geldi bile artık meleğim gelirse yeni sezonda ona zaman ayırıcam ohyandan

demi izgil milletin sitresini yükleneceğime bebişimin sorumluluğunu yüklenirim😀
saolo canım....
tabi bacım yaaaaa hiç kimse ne senden ne eşinden nede tıpış tıpış gelmeye hazırlanan meleğinden daha kıymetli değil vallahi ne yalan söliiiiiim çok iyi olmuş senin için evinin gülü oldun bacım varmı ötesi artık geriye tek bir hedef kalıyor artık bütün dikkatler o yönde hadi bakalım kuşummmmmmmmmmmmmm

Geri