hazalcım sen bana sprılle ılgılı bırseyler sormustun ben arastırdım da spırali çıkartır çıkartmaz gebe kalma süresı baslıyormus yanı spıralı çıkartınca hemen hamıle kalabılırmısın tabıkı herkese göre degısırmıs.Spiral içerde iken hamıle kalırsan dıs gebelık oluyormus genelde ve bebek alınıyormus ve spiral yan etkı olarak herkeste olmasada adet kanamasını arttırıyormus kasıklarda agrı krampa neden olabılıyormus lekelenme yapıyormus bazende enfeksıyona neden oluyormus bu durumda doktra basvurup çıkartılması gerekmıs tatlım ama herkeste bunlar olacak dıye bırsey yok bu arada depresyon haplarına gelınce kullanmamalısın çünkü hamıle kalırsan ve farketmezsen baslarda ılaç kullanırsan zararlı etkılerı oluyor özellıkle ılk aylarda ılaç kullanımını önermıyor doktorlar zor bır durum olmadıgı sürece bılgılerıne sunulur canım
birmur.....................9-10 temmuz oriflamegamzeli...........10 temmuz nur85..........................11 temmuz duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi..............13-15 temmuz yağmurun annesi..........18 temmuz mavim.....................19 temmuz ecem09....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz Selzeh......................31 temmuz hazal3.......................3 agustos Fatosss................. 8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
aralarda da iş görüyorum,ev işi malum hiç bitmez🙂fatoşcum heyecan çok yok,niye dersen hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi regliye kanalize ettim🙂bi de karar verdim ayın 17sine kadar bekleyecem nasip olursa tabi,test yapmayacam,hala regli olmazsam cuma yaparım,zaten cumartesi tatile çıkacağım.
aralarda da iş görüyorum,ev işi malum hiç bitmez🙂fatoşcum heyecan çok yok,niye dersen hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi regliye kanalize ettim🙂bi de karar verdim ayın 17sine kadar bekleyecem nasip olursa tabi,test yapmayacam,hala regli olmazsam cuma yaparım,zaten cumartesi tatile çıkacağım.