Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hazalcım sen bana sprılle ılgılı bırseyler sormustun ben arastırdım da spırali çıkartır çıkartmaz gebe kalma süresı baslıyormus yanı spıralı çıkartınca hemen hamıle kalabılırmısın tabıkı herkese göre degısırmıs.Spiral içerde iken hamıle kalırsan dıs gebelık oluyormus genelde ve bebek alınıyormus ve spiral yan etkı olarak herkeste olmasada adet kanamasını arttırıyormus kasıklarda agrı krampa neden olabılıyormus lekelenme yapıyormus bazende enfeksıyona neden oluyormus bu durumda doktra basvurup çıkartılması gerekmıs tatlım ama herkeste bunlar olacak dıye bırsey yok bu arada depresyon haplarına gelınce kullanmamalısın çünkü hamıle kalırsan ve farketmezsen baslarda ılaç kullanırsan zararlı etkılerı oluyor özellıkle ılk aylarda ılaç kullanımını önermıyor doktorlar zor bır durum olmadıgı sürece bılgılerıne sunulur canım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

birmur.....................9-10 temmuz

oriflamegamzeli...........10 temmuz
nur85..........................11 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi..............13-15 temmuz
yağmurun annesi..........18 temmuz
mavim.....................19 temmuz
ecem09....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
Selzeh......................31 temmuz
hazal3.......................3 agustos

Fatosss................. 8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...

aralarda da iş görüyorum,ev işi malum hiç bitmez🙂fatoşcum heyecan çok yok,niye dersen hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi regliye kanalize ettim🙂bi de karar verdim ayın 17sine kadar bekleyecem nasip olursa tabi,test yapmayacam,hala regli olmazsam cuma yaparım,zaten cumartesi tatile çıkacağım.

tamam canım bekle tabiii ona göre anlarsın zaten az çok belirtilerini