Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

birmur.....................9-10 temmuz
oriflamegamzeli...........10 temmuz
nur85..........................11 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi..............13-15 temmuz
yağmurun annesi..........18 temmuz
mavim.....................19 temmuz
ecem09....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
Selzeh......................31 temmuz
hazal3.......................3 agustos

Fatosss................. 8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
oooooooo süper ya listenin yarısı hamile listesinde
sevinç naz tebrik ederim canım allah analı babalı büyütmeyi sağlıklı sıhatli kucağına alamayı sorunsuz bi hamilelik geçirmeni dilerim gözün aydın canım darısı bizim başımıza

kızlar kımse yokmu bu aralar sesınız pek çıkmıyor heee nerlerdesınız herkes bebek çalışmalarında galıba yaa

duygum senınde az kalmıs adet gününe ınsallah hamıssındır canım belırtın varmı hiç tatlım
evet az kaldı ama pek ümitli diilim canım çünkü bu ay çalışma olmadı çok az eşim rahatsızdı ama yinede allahtan ümit kesilmez kazara belki olmuştur canım belirtiler olmaz olurmu var ama ben artık bu belirtileri kaale almıyorum çok ilgilenmiyorum belirtilerle en iyiside bu belkide herşeyi oluruna bıraktım canım

evet artık forumda kimse yok kimi tatilde kiminin hiç uğradıgı yok forumun daimi kişileri belli oldu artık fatosss hazal selzeh yazesintisi ebru ev taşıyo nur ders çalışıyo

sevinc naz tebrik ederim canim darisi bizim basimiza allahim kucagina almayida nasip etsin hayirbi bir evlat olsun ne guzel ya liste hamislerle doluyor insallah ustekilerde assa iner ve herkes bu guzel duyguyu yasar canim belirtilerin nezaman basladi yazarsan sevinirim.

kzilar nasilsiniz fatoscugum senle ben listenin en altina indik insallah bu ay tutturuz arkadaslar bide hergun mu iliski olmali yada bir gun bos bir gun dolumu olmali hangisi daha faydali bilen varmi

Geri