Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sevinç nazcım canı yürekten tebrik ederim çoooookkkk sevindim....darısı bende dahil tüm isteyenlerin başına sende yumurtlama günlerini takip edip örümcek kadın olanlardanmısın🙂ne kadar zamandır istiyordunuz bebiş?benim 9 ay dolduda umutlarım gitti gidiyor ondan sormak istedim..

canım benim çok teşekkür ederim darısı size inşallah canım biz bu ay regl biter bitmez başladık ama sürekli diil çünkü ben bi ara ş.dışına gittim 3 gün yktum mesela o aralarda olmadı benim bu ay ilk gibi birşey oldu ben 8 aylık evliyim ve 21 yaşındayım eşimle ben geçen ay karar verdiğimizde regliye 1 hafta vardı ama denedik fakat olmadı bu ayda erken başlandı ama çok çalışma yapmadık.ama regli günümden 12 gün saydım ve o tarihte olmasına dikkat ettim 12,14,ve 16,gün muhtemel günlermiş bnede hesapladım olduğu kadar oldu aman aman devam olmadı canım benimmmm

kızlar canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum eminim ki birgün sizde anne olacaksınız melek olduğunuz için meleklerinize taşıyacaksınız inşallah hepimiz için hayıslısını dua edelim öenmli olan tek şey bu kızlar

hazalcım bu işin tek bir kuralı yok aslında,allahın nasip etmesi önemli.sevinçnazın dediği gibi tutmuş işte onunki,zaten doktorlar da kasmayın bir görevmiş gibi yapmayın diyorlar.bi de bu ay olmazsa ben (ovulasyon)yumurtlama testlerinden alacağım.biz ne kadar tespit etmeye uğraşsak da tutturamayabiliyoruz.

nurcugum sira sende insallah sende listenin altina inersin bi test et seni merak ediyorum ve icimden sende hamis geciyorsun insallah vardir canim.
cnım günüm yarın eğer akşama kadar olmazsam pazar sabahı test yapıcam dayanabilirsem tabi ozamna kadar🙂hayırlısı olsun arkadaşım hepimize nasip olur inş hayırlşısıyla annelik

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

birmur.....................9-10 temmuz
oriflamegamzeli...........10 temmuz
nur85..........................11 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi..............13-15 temmuz
yağmurun annesi..........18 temmuz
mavim.....................19 temmuz
ecem09....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
Selzeh......................31 temmuz
hazal3.......................3 agustos

Fatosss................. 8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...

Geri