Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese şimdiden güzel bol bereketli bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum akşama ya girerim ya giremem hanımın çiftliği var muzaffer bey öldü oturup ona ağlamam lazım

canım öyle diyosunda 1 yıl önce gittim çektirecektim bir kadın çekinmiş anlattı ben acıdan bayıldım dedi ben çok kortum ve tırstım adı yetiyo bana
canım çok geçmiş olsun inşallah rabbim biran önce bütün sıkıntlarını geçirsin o tatlı meleğin bende napim işde hsg çekticem onu araştırıyorumm
sagol canım allah razı olsun
slm ben geldiiiiiiiiimmmm......... 🙂🙂🙂

ozaman tıpta careler tükenmez sende hsg filmi çekineceğin yer nezih biryerde çekin kaliteli biryerde çekinirsen o içine salcakları ilac acı vermeyen ilaclardan veriyorlar ozaman hiç acı çekmessin korkma sakınn
hiç duymadım
şuracım burda anestezisiz hsg filmi fiyatı 350 tl
gerçekmi orası neresi ay çok pahalı

benimde aynen sana yapılan aşamaların aynısı oldu şimdi bekliyorum ama umudum yok.acaba iğne vuruluyorum ya yumurtalıklarımmı çatlamıyor🙁

valla şuracım malesefki öyle burası bursa ve doktorum dediki anesteziliye gerek yok bizim ilaclarımız acı vermiyor dedi yalansa günahı boynuna ama bursada fiyatlar 350 den başlıyor 500e kadar aşılama nekadar sizin orda bizim burda 400