Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese şimdiden güzel bol bereketli bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum akşama ya girerim ya giremem hanımın çiftliği var muzaffer bey öldü oturup ona ağlamam lazım

bak canım benim korkmuşsun ama bu sana fayda değil zarar getirmiş 1 yıl kaybetmişsin yaptıranların hepsi hiçte korkulacak birşey yok diyor hem meleğin için değmezmi
hadi gülüm bak ne güzel kararda vermişsin...KORKULARININ CESARETİNİN ÖNÜNE GEÇMESİNE İZİN VEREMEZSİN
canım öyle diyosunda 1 yıl önce gittim çektirecektim bir kadın çekinmiş anlattı ben acıdan bayıldım dedi ben çok kortum ve tırstım adı yetiyo bana
canım çok geçmiş olsun inşallah rabbim biran önce bütün sıkıntlarını geçirsin o tatlı meleğin bende napim işde hsg çekticem onu araştırıyorumm
sagol canım allah razı olsun
slm ben geldiiiiiiiiimmmm......... 🙂🙂🙂

ozaman tıpta careler tükenmez sende hsg filmi çekineceğin yer nezih biryerde çekin kaliteli biryerde çekinirsen o içine salcakları ilac acı vermeyen ilaclardan veriyorlar ozaman hiç acı çekmessin korkma sakınn
hiç duymadım
şuracım burda anestezisiz hsg filmi fiyatı 350 tl
gerçekmi orası neresi ay çok pahalı

gülüm igneden sonra yapilan tedaviyi bilmem. yani en azindan Türkiyede bilmiyorum. ben almanyadanim. ama bana doktor burda. hamile kalmadan önceki ayimda hem Klomen verdi yumurta büyüsün diye. ultrasonlada takip etti. sonra catlatma ignesini vurdu. ama o ay tutmadi bende. bu hamile kaldigim ay dada bana yine Klomen verdi yumurta büyüsün diye. sonra igneyi yazdiracakti bana ki bakti bende kendiliginden yumurta catlamisti zaten diye vurmadi igneyi. ve hamile kaldim

benimde aynen sana yapılan aşamaların aynısı oldu şimdi bekliyorum ama umudum yok.acaba iğne vuruluyorum ya yumurtalıklarımmı çatlamıyor🙁

canım öyle diyosunda 1 yıl önce gittim çektirecektim bir kadın çekinmiş anlattı ben acıdan bayıldım dedi ben çok kortum ve tırstım adı yetiyo bana

sagol canım allah razı olsun

hiç duymadım

gerçekmi orası neresi ay çok pahalı

valla şuracım malesefki öyle burası bursa:hail: ve doktorum dediki anesteziliye gerek yok bizim ilaclarımız acı vermiyor dedi yalansa günahı boynuna ama bursada fiyatlar 350 den başlıyor 500e kadar aşılama nekadar sizin orda bizim burda 400

Geri