Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrs m. çok sevindim canım tebrik ederim eşini ve seni, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Sabırla bekledin ve sonunda muradına eriyorsun bak. Darısı tüm isteyenlerin başına.

hestia canımmmmm çok teşekkür ederim. aminnnn inşallahhhh.
evet canım epey uzun oldu ama çok şükür geldi, inşallah sağlıklı bir şekilde benimle kalır. tatlım sen de epey mücadele verdin ve sonucunu alacağına yürekten inanıyorum, tek tavsiyem ne olur stresi bir kenara at, benim olmaz dediğim bir ayda geldi.... önceki aylarda neler neler yapmıştım ama rabbim ol dedi mi oluyor ancak. darısı sana inşallahhhh

canım dün akşam 2 rekat şükür namazı kılıp yasin okudum, allahım kabul eder inşallah ve buradaki herkese dua ettim. inşallah rabbim sizi de sevindirecek

Canim yaa...Allah razi olsun senden.Allah kabul etsin birtanem.Böyle bir olayda gercekten yaoilmasi gerekende bu.Sükretmek.allahim hayirlisiyla,saglicakla kucagina alip kokladigin günleride gösterir insallah.Ne mutlu sana..

Canim yaa...Allah razi olsun senden.Allah kabul etsin birtanem.Böyle bir olayda gercekten yaoilmasi gerekende bu.Sükretmek.allahim hayirlisiyla,saglicakla kucagina alip kokladigin günleride gösterir insallah.Ne mutlu sana..

canımmm ne demek.... bizi inan bizden daha iyi anlayabilecek biri yok. burada her hüzün her mutluluk ortak. şimdi içimde hep siz varsınız, inşallahhhhh rabbim sizlere de göstersin.
çok teşekkür ederim.

canımmm ne demek.... bizi inan bizden daha iyi anlayabilecek biri yok. burada her hüzün her mutluluk ortak. şimdi içimde hep siz varsınız, inşallahhhhh rabbim sizlere de göstersin.
çok teşekkür ederim.

Haklisin birtanem.Simdiye kadar bende hic düsünmezdim bunlari.aslinda hep cok kolay hamile kalanlardandim.Sonuna kadar yürütemesemde 3 ay icinde mutlaka hamile olurdum.Son düsügümden sonra birseyler degisti.Allahim beni önce düsüklerle simdide hamile kalamamamla siniyor.Vardir elbette herseyde bir hayir...

selam kızlar nasılsınız.ben çoktandır giremiyodum.yeni arkadaşlar olmuş.yeni hamişler,doğumlar olmuş.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.bende 5 ayımı doldurdum kızlar.nasipse 1 oğlum olucak hayırlısıyla.neyse size iyi akşamlar.bol bebekli günler inşallah...

amin canımmm çok teşekkürler... evet yaaa sırf bu moralle geldi bence de, çünkü kafam rahatlamıştı. umudun doğru çıktı. amin inşallah canım.
dualarım sizinle, rabbim inşallahhhhhh sizlere de göstersin...yürekten diliyorum.

Canim senide tebrik ederim.allahim bir avazda kurtarsin insallah.allahim kimseyi o yollarda magdur etmesin.

hiç üzülme, demek o düşen bebişler senin için hayırlı değişmiş. sadece böyle düşün... belki de zeka geriliği olacaktı. mutlaka her şerde hayır vardır ve en hayırlısı da en hayırlı zamanda gelecektir. bir de kafanı rahatlat inşallahhhh bebişin gelecek ve seninle kalacak.

canım merhaba maşallah senin az kalmış, hatta cinsiyeti bile belli.... rabbim sağlıklı olarak kucağınıza aldırır inşallahhhh